Voimisteluklubi Lohja

Ensimmäisellä Pilkkoset – kampanjassa tiimi myi usealla eri tavalla ja tuottoa kertyikin mukavasti yli 3000 €!
Jaa
Tuotto 3089€
Voimisteluklubi Lohja teki Pilkkoset – kampanjan ensimmäistä kertaa. Tiimi myi usealla eri tavalla ja tuottoa kertyikin mukavasti yli 3000 €!

Voimisteluklubi Lohja on lohjalainen vuonna 2008 perustettu voimisteluseura. Seuran tehtävänä on tarjota tasapuolisesti laadukasta ja edistyksellistä voimistelutoimintaa. Päälajeina on teline- ja akrobatiavoimistelu, lisäksi seurassa voi harrastaa myös cheerleadingia. Seura on Suomen Voimisteluliiton sekä Etelä-Suomen Liikunnan ja Urheilun jäsen. Seura on saanut Suomen Voimisteluliiton sinetin. Sinettiseurat ovat aktiivisia ja kehityshaluisia lasten ja nuorten urheilun kärkiseuroja, joiden toiminta täyttää Valon ja Voimisteluliiton Sinettikriteerit. Sinettiseurat tekevät arvokasta työtä lasten ja nuorten urheilun parissa.

Myyjinä tässä kampanjassa oli koko seuran voimistelijat, joista tuotteita myi lopulta 95 voimistelijaa. Päädyimme aloittamaan Pilkkoset –kampanjan, koska meille oli kehuttu Pilkkoset -sukkia ja -tuotteita. Emme olleet aikaisemmin myyneet näitä tuotteita.

Meidän myynti menee seuran telinehankintoihin. Emme olleet päättäneet mitään euromääräistä tavoitetta. Seuran voimistelijat myivät osittain ”ovelta ovelle”, heidän vanhemmat työpaikoilla sekä käytimme facebookia myöskin apuna. Myyntikampanja sujui hyvin, ei suurempia kommelluksia. Muutamia myyntilappuja palautui nimettömänä minulle vastuuhenkilönä.
Seura on hyvin iloinen kun kuulimme palkinnosta Suomi 100 -kilpailussa. Voitto käytetään telinehankintoihin yhdessä kertyneen tuoton kanssa.

Niina Vuorela
Toiminnanjohtaja
Voimisteluklubi Lohja

SUOMI 100 KILPAILU:

Suomen itsenäisyyden juhlavuoden teemana on Yhdessä. Me Pilkkosilla uskomme, että yhdessä tekeminen tuottaa tuloksia, on sitten tavoitteena leirikoulu, turnausmatka tai vaikkapa leikkimökki päiväkodin pihalle.

Juhlimme 100-vuotiasta Suomea jakamalla bonuksia syys-joulukuun aikana tuotetilauksen tehneiden ryhmien kesken. Jaamme joka kuukausi 5 kpl 500€ bonuksia sekä arvomme lisäksi joka kuukausi 5 kpl 200€ bonuksia.

Bonuskilpailussa Pilkkoset maksaa kuukausittain viidelle eniten tuotepaketteja myyneelle ryhmälle 500 euron bonuksen. Bonusarvonnassa Pilkkoset arpoo kuukausittain viidelle ryhmälle 200€. Erillistä ilmoittautumista arvontaan ei tarvita.

Bonuskilpailu on auttanut monta ryhmää pääsemään lähemmäs tavoitettaan, keräsivät he sitten varoja turnauksiin tai rahaa leirikouluun. Lue muiden ryhmien bonusvoitoista täältä:

Sudet Salibandy A-tytöt

Hyvinkään Jääahmat

Naakan koulun 9D

Oulun työväen palloilijat 08

Kouvolan yhteislyseon saksankielen opiskelijat

Kimpisen koulun 9F

Lappeen koulun 6-luokkalaiset

Raahen Lentopallon A- ja B-tytöt

Team Flames 

Lauri Haikolan koulu