Varainhankinta joukkueelle tehokkaasti ja tuottavasti Pilkkoset-tuotteilla

Kun joukkueella on yhteinen tavoite, kuten uudet pelivarusteet tai pelireissu ulkomailla, varainhankinta on mainio tapa kerätä rahaa joukkueelle. Haaveesta tulee totta, kun koko joukkue osallistuu varainhankintaan ja on mukana edesauttamassa tavoitteen saavuttamista. Aktiivinen porukka voi saavuttaa tehokkaasti toteutuneella varainhankinnalla korkeankin tavoitteen, jonka jälkeen joukkue voi lähteä pelireissulle hyvillä mielin.

Pilkkoset varainhankinta on helppo ja riskitön tapa kerätä rahaa joukkueelle ja se sopii hyvin kaikenikäisille. Valikoimastamme löytyy jokaiseen perheeseen sopivia arjen käyttötavaroita, kuten sukkia ja pyyhkeitä. Ennakkomyyntinä tapahtuva varainhankinta sopii kaikille joukkueille, sillä se ei vaadi alkusijoitusta eikä pienituottoinen rahankeruu ole verotettavaa tuloa.

URHEILUSEURAN VARAINHANKINTA VAIHE VAIHEELTA:

 • Kampanjan vastuuhenkilö tilaa myyntimateriaalit joukkueelle.
 • Joukkuelaiset keräävät tilaukset ja kirjaavat ne Tiimisivuille. Vastuuhenkilö jakaa kaikille omat tunnukset.
 • Kampanjan päättyessä vastuuhenkilö lähettää koko joukkueen tilauksen Tiimisivujen kautta.
 • Toimitamme myymänne tuotteet yhteen osoitteeseen, josta voitte toimittaa ne edelleen ostajille. Olette päässeet tavoitteeseenne!
Aloita varainhankinta Katso usein kysytyt kysymykset

Tuottolaskuri

Tuotto

Helppo varainkeruu joukkueelle

Varainkeruu joukkueelle on helppoa ja turvallista, kun se toteutetaan kauttamme ennakkomyynnillä. Varainhankinta sopii loistavasti joukkueen pelimatkojen, uusien varusteiden tai esiintymisasujen rahoittamiseksi. Varoja voi kerätä myös muuhunkin tarkoitukseen, kuten salivuoroihin. Kohteella ei ole merkitystä, kunhan tavoite on koko joukkueen yhteinen ja kaikille mieluisa.

Joukkueen lähtiessä varainhankintaan, voivat jäsenet yhdessä valmentajan ja vanhempien kanssa päättää, kerätäänkö tarvittava summa 1-2 isommalla kampanjalla vai onko helpompi järjestää useampia lyhyitä kampanjoita. Kampanjan koko ja kesto kannattaa suunnitella tavoitteen, joukkueen koon sekä joukkueen aktiivisuuden mukaan: iso, aktiivinen joukkue voi päästä tavoitteeseen jo muutamassa viikossa, mutta esimerkiksi nuoremmille pelaajille voi olla parempi jakaa kampanja muutamaan osaan pitkin vuotta.

Varainkeruu joukkueelle on helppoa Pilkkoset tuotteiden avulla, sillä tuotteet ovat laadukkaita arjen käyttötavaroita, jotka sopivat jokaiseen perheeseen. Esimerkiksi sukkia ja alusvaatteita on helppo kaupata sukulaisille ja naapureille, koska kaikki tarvitsevat niitä. Pilkkosten valikoimasta löytyy myös esimerkiksi saunatuotteita, pyyhkeitä ja makeisia, joten kauppa käy varmasti ja rahankeräys joukkueelle sujuu helposti. Ostajalle tulee hyvä mieli sekä joukkueen tukemisesta että laadukkaista tuotteista.

Miten kerätä rahaa joukkueen tarpeisiin?

Pelireissut ovat urheilujoukkueiden yleisin varainkeruun kohde, etenkin silloin kun reissuja tehdään kotimaan lisäksi myös ulkomaille. Näillä reissuilla porukka hitsautuu yhteen ja reissut tarjoavat ainutlaatuisia kokemuksia, jotka on mukava jakaa koko joukkueen kesken.

Riippuen joukkueen varainkeruukohteesta, voi olla hyvä aloittaa varainhankinta vähintään vuotta aikaisemmin, korkeiden tavoitteiden osalta jopa useita vuosia etukäteen. Nuorimpien myyjien into voi laskea helposti useiden myyntikampanjoiden jälkeen, joten suosittelemme järjestettäväksi ennemmin esimerkiksi kaksi suurempaa kampanjaa, kuin monta pientä. Myös kampanjan pituutta on hyvä pohtia etukäteen, suositeltava pituus on 2-4 viikkoa. Lyhyessäkin ajassa voidaan päästä haluttuun summaan, jos myynti on tehokasta.

Helppo ja riskitön varainhankinta

Pilkkosilla varainhankinta toteutetaan ennakkomyyntinä, eli joukkueen jäsenet keräävät tilaukset, jonka jälkeen lähetämme oikean määrän tuotteita ostajille toimitettavaksi. Meidän kauttamme varojen kerääminen on helppoa, sillä saat kokonaisvaltaisen paketin, joka tekee varanhankinnasta joukkueelle ja valmentajalle vaivatonta. Pakettiin kuuluu myyntiesitteet, ohjeet ja asiakaspalvelun tuki.

OLEMME TUKENASI KOKO VARAINHANKINNAN AJAN

Palveluumme sisältyy kaikki ohjeet ja vinkit onnistuneen myyntikampanjan takaamiseksi. Myynnin tukena on paperiset ja sähköiset tuotekuvastot. Lisäksi asiakaspalvelutiimimme on ryhmän käytössä koko kampanjan ajan.

Pilkkoset tarjoaa yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella kokonaisvaltaisen paketin urheiluseuran varainhankintaan. Olemme auttaneet kymmeniä tuhansia tiimejä saavuttamaan tavoitteensa ja he ovat ansainneet yli 18 miljoonaa euroa.

Haluatko aloittaa myyntikampanjan? Tilaa tuotekuvastot, niin asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä, kertoo lisää ja antaa parhaat vinkit.

Tilaa tuotekuvastot

Lue tästä mahtavia Onnistumistarinoita.

Tuotto 976€

Naiskuoro Resonus

Onnistunut myyntikampanja ja Pilkkosten bonuskampanjan voittaja!

Lue lisää
Tuotto 288 €

Espoon Tanssiopiston daCi-ryhmä

Onnistunut myyntikampanja ja Pilkkosten bonuskampanjan voittaja!

Lue lisää
Tuotto 732 €

Kuparikiekko U14

Onnistunut myyntikampanja ja Pilkkosten bonuskampanjan voittaja!

Lue lisää

MONTA HYVÄÄ SYYTÄ VALITA PILKKOSET

HYVÄ TUOTE

 • Tuotteemme ovat laadukkaita.
 • Tuotteemme sopivat jokaisen arkeen.
 • Kaikilla tuotteillamme on Pilkkoset-laatutakuu.
 • Laaja tuotevalikoima

HYVÄ TUOTTO

 • Jokaisesta myydystä tuotteesta tiimi ansaitsee tuottoa 4 €.
 • Pilkkoset maksaa kaikki rahtimaksut.
 • Lisätilausten teko onnistuu helposti.

HYVÄ MIELI

 • Yhteinen tekeminen vahvistaa ryhmähenkeä.
 • Helpot työkalut ja kattavat ohjeet.
 • Ei piilokuluja, ei minimimääriä.
 • Nopea tuotteiden toimitus.