Kun joukkueella on yhteinen tavoite, kuten uudet pelivarusteet tai pelireissu ulkomailla, varainhankinta on mainio tapa kerätä joukkueelle rahaa. Haaveesta tulee totta, kun koko joukkue osallistuu varainhankintaan ja on mukana edesauttamassa tavoitteen saavuttamista. Aktiivinen porukka voi saavuttaa tehokkaasti toteutuneella varainhankinnalla korkeankin tavoitteen, jonka jälkeen joukkue voi lähteä pelireissulle hyvillä mielin.

Pilkkoset varainhankinta on helppoa ja riskitöntä, joten se sopii hyvin kaikenikäisille. Avullamme toteutettavaan varainkeruuseen voi valita myytäviksi tuotteiksia makeisia, ravintolisiä tai jokaiseen perheeseen sopivia arjen käyttötavaroita, kuten sukkia ja pyyhkeitä. Ennakkomyyntinä tapahtuva varainhankinta sopii kaikille joukkueille, sillä se ei vaadi merkittävää alkusijoitusta eikä pienituottoinen rahankeruu ole verotettavaa tuloa.

suomalaista palvelua
Seuran tai joukkueen varainhankinta vaihe vaiheelta:
 • Varainhankinta alkaa myyntimateriaalien tilaamisella, kun olette valinneet mitä tuotteita haluatte myydä.
 • Varainhankinnan kampanja alkaa: joukkuelaiset keräävät tilaukset ja varainkeruusta vastaava kirjaa ne Tiimisivuille.
 • Varainkeruukampanjan päättyessä tilaus lähetetään Tiimisivujen kautta.
 • Vastaanotettuamme tilauksen toimitamme joukkueelle kaikki myydyt tuotteet, jonka jälkeen voitte toimittaa ne ostajille. Olette päässeet tavoitteeseenne!

ennakkomyynti tuottolaskuri

Tiimiläisiä
24
Pakkauksia / Tiimiläinen
15
Tuotto
1440

Helppo varainkeruu joukkueelle

Varainkeruu joukkueelle on helppoa ja turvallista, kun sen toteutetaan kauttamme ennakkomyynnillä. Varainhankinta sopii loistavasti joukkueen pelimatkojen, uusien varusteiden tai esiintymisasujen rahoittamiseksi, mutta varoja voi kerätä myös muuhunkin tarkoitukseen, kuten salivuoroihin tai teatteriryhmän lavasteisiin. Kohteella ei ole merkitystä, kunhan tavoite on koko joukkueen yhteinen ja kaikille mieluisa.

Joukkueen lähtiessä varainhankintaan, voivat jäsenet yhdessä valmentajan ja vanhempien kanssa päättää, kerätäänkö tarvittava summa 1-2 isommalla kampanjalla vai onko helpompi järjestää useampia lyhyitä kampanjoita. Kampanjan koko ja kesto kannattaa suunnitella tavoitteen, joukkueen koon sekä joukkueen aktiivisuuden mukaan: iso, reipas joukkue voi päästä tavoitteeseen jo muutamassa viikossa, mutta esimerkiksi nuoremmille pelaajille voi olla parempi jakaa kampanja muutamaan osaan pitkin vuotta.

Varainkeruu joukkueelle on helppoa Pilkkoset tuotteiden avulla, sillä tuotteet ovat laadukkaita arjen käyttötavaroita, jotka sopivat jokaiseen perheeseen. Esimerkiksi sukkia ja alusvaatteita on helppo kaupata sukulaisille ja naapureille, koska kaikki tarvitsevat niitä. Pilkkosen valikoimasta löytyy myös esimerkiksi makeisia ja ravintolisiä, jos niiden myynti tuntuu luontevammalta ja mieluisammalta. Ostajalle tulee hyvä mieli sekä joukkueen tukemisesta että laadukkaista tuotteista.

Miten kerätä rahaa joukkueen tarpeisiin?
Joukkueen varainhankinta on helppoa ja hauskaa laadukkaan, monipuolisen tuotevalikoiman ansiosta.

Pelireissut ovat urheilujoukkueiden yleisin varainkeruun kohde, etenkin silloin kun reissuja tehdään kotimaan lisäksi myös ulkomaille. Näillä reissuilla porukka hitsautuu yhteen ja reissut tarjoavat ainutlaatuisia kokemuksia, jotka on mukava jakaa koko joukkueen kesken.

Riippuen joukkueen varainkeruukohteesta, voi olla hyvä aloittaa varainhankinta vähintään vuotta aikaisemmin, korkeiden tavoitteiden osalta jopa useita vuosia etukäteen. Nuorimpien myyjien into laskee helposti useiden myyntikampanjoiden jälkeen, joten suosittelemme järjestettäväksi ennemmin esimerkiksi kaksi suurempaa kampanjaa, kuin monta pientä. Myös kampanjan pituutta on hyvä pohtia etukäteen, suositeltava pituus on 2-4 viikkoa. Lyhyessäkin ajassa voidaan päästä haluttuun summaan, jos myynti on tehokasta.

Helppo ja riskitön varainhankinta

Pilkkosilla varainhankinta toteutetaan ennakkomyyntinä, eli joukkueen jäsenet keräävät tilaukset, jonka jälkeen lähetämme oikean määrän tuotteita ostajille toimitettavaksi. Meidän kauttamme varojen kerääminen on helppoa, sillä saat kokonaisvaltaisen paketin, joka tekee varanhankinnasta joukkueelle ja valmentajalle vaivatonta. Pakettiin kuuluu myyntiesitteet, ohjeet, asiakaspalvelu ja myynnin tuki.

Monta hyvää syytä valita Pilkkoset

HYVÄ TUOTE

 • Tuotteemme ovat laadukkaita.
 • Tuotteemme sopivat jokaisen arkeen.
 • Kaikilla tuotteillamme on Pilkkoset-laatutakuu.
 • Laaja tuotevalikoima, valitse vaihtoehdoista mieluisimmat.

HYVÄ TUOTTO

 • Jokaisesta myydystä tuotteesta tiimi ansaitsee tuottoa 4 €.
 • Pilkkoset maksaa kaikki rahtimaksut.
 • Lisätilausten teko onnistuu helposti.

HYVÄ MIELI

 • Yhteinen tekeminen vahvistaa ryhmähenkeä.
 • Helpot työkalut ja kattavat ohjeet.
 • Ei piilokuluja, ei minimimääriä.
 • Nopea tuotteiden toimitus.