Alle on kerätty yleisempiä kysymyksiä Pilkkoset retkirahoituksesta. Saat vastauksen näkyviin klikkaamalla otsikkoa. Pilkkoset tuotteita koskeviin kysymyksiin löydät vastaukset täältä.

Kampanjan aloitus

Miten myynti tapahtuu?

Tiimivetäjä tilaa myyntimateriaalit jokaiselle ryhmän jäsenelle (1-2 tuotekuvastoa jokaiselle myyjälle).

Pilkkoset perustaa ryhmälle omat Tiimisivut ja lähettää käyttäjätunnukset tiimivetäjälle sähköpostilla. Tiimivetäjä lisää myyjät Tiimisivuille ja ryhmä tekee ennakkomyyntiä noin 3 viikkoa, minkä aikana myyjät syöttävät tilauksensa Tiimisivuille. Kampanjan päätyttyä tiimivetäjä lähettää ryhmän tilauksen Pilkkosille.

Mitkä ovat Tiimisivut?

Tiimisivut on Pilkkosten sähköinen tilausjärjestelmä. Tiimisivujen kautta vastuuhenkilö luo myyjille henkilökohtaiset käyttäjätunnukset, seuraa myyntiä ja lähettää tilauksen. Tilauksen lähettämisen jälkeen tiimisivuilta saa myös selkeän yhteenvedon koko ryhmän myynnistä. Tiimisivuilla olevalla tuottolaskurilla koko ryhmä pystyy kivalla tavalla ja ajantasaisesti seuraamaan tavoitteen toteutumista.

Tiimisivut ovat auki 24/7. Myyjien sekä vastuuhenkilön tunnukset ovat voimassa kokoajan, joten lisätilauksen tekeminen onnistuu helposti. Vastuuhenkilö voi myös Tiimisivujen kauttaa pyöräyttää kätevästi uuden kampanjan käyntiin.

Jos et ole aikaisemmin tehnyt Pilkkoset -kampanjaa, Tiimisivut avataan ryhmällesi myyntimateriaalitilauksen yhteydessä.

Onko olemassa minimitilausmäärää?
Kampanjaa tekeville ryhmille Ei ole minimitilausmäärää, piilokuluja tai jälkivähennyksiä. Pilkkoset maksaa rahtimaksut ja te maksatte tuotteet vasta kun olette ensin jakaneet ne asiakkaille ja keränneet maksut.
Kuinka paljon on tuotto?

Myydystä tuotteesta tiimi ansaitsee 4€.

Miksi kampanjalle kannattaa asettaa tavoite?

Tavoite lisää koko ryhmän sitoutuneisuutta ja tsemppaa parempaan lopputulokseen. Tiimisivuilla olevalla tuottolaskurilla koko ryhmä pystyy kivalla tavalla ja ajantasaisesti seuraamaan tavoitteen toteutumista.

Kuinka kauan myyntimateriaalien toimituksessa kestää?

Tuotekuvastot toimitetaan muutama päivä ennen ilmoitettua myynnin aloitusajankohtaa.

Kampanjan aikana

Mikä on tilattujen tuotteiden toimitusaika?

Jos tilaus lähetetään Pilkkosille kuluvan viikon keskiviikkoon klo 11 mennessä, se kerätään ja lähetetään vielä samalla viikolla. Näin ollen tilaus on perillä kohdepostinumerosta riippuen viimeistään seuraavan viikon alussa. Jos tilaus lähetetään keskiviikkona kello 11 jälkeen, se siirtyy seuraavan viikon keräilyyn, jolloin toimitusaika on reilu viikko.
Kun tilaus lähetetään varastolta, tiimivetäjä saa tekstiviestillä lähetystunnukset. Jokaisella paketilla on oma lähetystunnuksensa. Paketin kulkua voi seurata lähetystunnuksen avulla Postin lähetysten seurannasta. 

Tilausten pakkaaminen ja erittely

Tilaukset on pakattu myyjäkohtaisesti ja myyjät lajittelevat omat tilauksensa asiakkaittain. Tilausten mukana tulleita kasseja ei tarvitse palauttaa.

Tuotteiden mukana toimitetaan lähetyslista, josta käy ilmi toimitetut tuotteet ja niiden määrät. Tarkemmat myyjä- ja asiakaskohtaiset tilaustiedot löytyvät Tiimisivuilta. 

Tiimivetäjä löytää myyjäkohtaisen yhteenvedon Tiimisivuilta kohdasta Tilaukset -> Tilaushistoria. Yhteenvedon voi tulostaa tai tallentaa pdf-muodossa. Yhteenveto lähetetään myös Tiimivetäjälle sähköpostilla siinä vaiheessa, kun ryhmän tilaus on tullut Pilkkosille.

Myyjät näkevät omat asiakkaansa sekä heidän tekemänsä tilaukset Tiimisivuilta kohdasta Tilaukseni-> Tilaushistoria.

Mitä jos haluamme tehdä lisätilauksen?

Myyntikampanjan tehneet ryhmät voivat tehdä lisätilauksen omilla Tiimisivuillaan. Alle 10 paketin tilauksiin lisätään pientoimituslisä 15 euroa, joka kattaa lisätilauksen käsittely- ja lähetyskulut.

Huom! Emme ota lisätilauksia vastaan sähköpostilla. 

Mitä materiaaleja tuotteissa käytetään?

Materiaalit valitaan tuotteiden käyttötarkoituksen sekä haluttujen ominaisuuksien mukaan. Tarkemmat tiedot tuotteissa käytetyistä materiaaleista löytyvät jokaisen tuotteen tuotetiedoista.

Eri materiaalien ominaisuuksista voit lukea lisää täältä.

Tilausten maksaminen

Miten maksan tilaukseni?

Myyjät maksavat omat tilauksensa suoraan omalle ryhmälleen. Yleensä rahat tilitetään ryhmän omalle tilille, mutta asia kannattaa varmistaa tiimivetäjältä.

Milloin tilaus laskutetaan?

Laskutamme koko ryhmän tilauksen yhdellä laskulla. Lasku lähetetään tiimivetäjälle erikseen sähköpostissa tilausten toimituksen jälkeen.

Maksuaikaa on 14 päivää laskun päiväyksestä. Laskulta on valmiiksi vähennetty tuoton osuus, joka jää suoraan ryhmälle.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen:
asiakaspalvelu@pilkkoset.fi

Soita numeroon
010 327 8500

Autamme sinua mielellämme!