Varainhankinta seuroille 35 vuoden kokemuksella

Pilkkoset on toiminut luotettavana ja turvallisena seurojen varainhankintakumppanina jo vuodesta 1988. Tänäkin vuonna tuhannet seurat ja joukkueet tekevät Pilkkosten tuotteita myymällä unelmistaan totta.

Me täällä Pilkkosilla haluamme olla mukana tukemassa lasten ja nuorten kehitystä harrastustoiminnassa. Tarjoamme seurojen varainhankintaan kattavan palvelun, jolla tuemme aktiivisten lasten, nuorten ja aikuisten mahdollisuuksia yhteisen toiminnan järjestämiseen.

URHEILUSEURAN VARAINHANKINTA VAIHE VAIHEELTA:

 • Valitsette yhdessä kampanjalle vastuuhenkilön esim. vanhempi tai joukkueenjohtaja ja tilaatte myyntimateriaalit varainhankintaa varten.
 • Aloitatte kampanjan ja teille avataan Tiimisivut. Vastuuhenkilö jakaa kaikille myyjille omat tunnukset. Kaikki tilaukset tallennetaan Tiimisivuille.
 • Varainkeruukampanjan päättyessä vastuuhenkilö lähettää koko ryhmän tilauksen meille Pilkkosille.
 • Toimitamme myymänne tuotteet yhteen osoitteeseen, josta voitte toimittaa ne edelleen ostajille. Varainhankintakampanja on valmis ja voitte nauttia tuloksesta!
Aloita varainhankinta Katso usein kysytyt kysymykset

Tuottolaskuri

Tuotto

Seuran varainhankinta

Vaikka kulujen muodostuminen seuratasolla on hyvin seura- ja lajikohtaista, fakta on kuitenkin se, että jokainen seura tarvitsee rahaa. Varainhankinnan avulla voidaan madaltaa toiminnasta syntyviä kustannuksia. Kun jokainen osallistuu omalla panoksellaan, työmäärä jakaantuu tasaisesti.

Parhaimmillaan varainkeruu seuralle on myös mukavaa tekemistä yhdessä ja yhdistää toimintaan osallistuvia.

Ansaitse rahaa seuralle

Sukista meidät tunnetaan, eikä suotta. Pilkkosilla on jo yli 30 vuoden kokemus sukkamyynnistä, joten voimme ylpeinä sanoa, että suomalaisten maku on tullut meille tutuksi. Valikoimastamme löytyy lisäksi monipuolinen valikoima jokaiseen perheeseen sopivia arjen käyttötuotteita, joille löytyy aina tarvetta.

Pilkkoset-tuotteiden myynti on helppoa. Tuotteiden järkevä hinnoittelu, sekä niistä saatava reilu tuotto (4€/paketti), takaavat, että kauppa kannattaa ja tavoitteet saavutetaan.

Riskitöntä varainhankintaa seuroille

Pilkkosilla varainhankinta toteutetaan ennakkomyyntinä, eli seuran jäsenet keräävät tilaukset, jonka jälkeen lähetämme tulleet tilaukset myyjille toimitettavaksi. Minimitilausmäärää ei ole ja Pilkkoset maksaa myös rahtimaksut. Koko ryhmälle lähetettävässä laskussa on 14 päivää maksuaikaa. Jäsenet voivat siis kerätä maksut siinä vaiheessa, kun he toimittavat tuotteet ostajille. Näin kenenkään ei tarvitse sijoittaa omaa tai seuran rahaa kampanjaan.

Myyntikampanjan helppous ja tuotto

Pilkkoset tuotteiden myynti käy helposti, koska tuotteet ovat jokaiseen perheeseen sopivia ja laadukkaita arjen käyttötuotteita. Esimerkiksi sukkia, alusvaatteita ja pyyhkeitä on helppo myydä, koska niitä käyttävät kaikki. Todelliseen tarpeeseen hankkimisen lisäksi, ostajalle tulee hyvä mieli laadukkaista tuotteista ja ryhmän auttamisesta.

Pilkkoset-varainhankinta on turvallista ja tuottoisaa. Ennakkomyyntinä toteutettu varainhankintakampanja ei vaadi alkusijoitusta, joten se on riskitön ryhmälle. Jokaisesta tuotteesta jää 4€ tuottoa seuralle.

Myyntikampanja toteutetaan helppokäyttöisillä Tiimisivuilla. Kampanjan vastuuhenkilö jakaa myyjille tunnukset, joten jokainen saa tallentaa omat tilauksensa itse sivuille. Kampanjan päätteeksi vastuuhenkilö lähettää napinpainalluksella tilauksen Pilkkosille. Tuotteet toimitetaan yhteen osoitteeseen ja ne ovat pakattu myyjäkohtaisesti. Jakaminen on siis vaivatonta ja nopeaa.

Myyntikampanjan helppous ja tuotto

Palveluumme sisältyy kaikki ohjeet ja vinkit onnistuneen myyntikampanjan takaamiseksi. Myynnin tukena on paperiset ja sähköiset tuotekuvastot. Lisäksi asiakaspalvelutiimimme on ryhmän käytössä koko kampanjan ajan.

Pilkkoset tarjoaa yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella kokonaisvaltaisen paketin urheiluseuran varainhankintaan. Olemme auttaneet kymmeniä tuhansia tiimejä saavuttamaan tavoitteensa ja he ovat ansainneet yli 18 miljoonaa euroa.

Haluisitko lukea, kuinka PKKU/TB naiset tekivät onnistuneen myyntikampanjan ja onnistuivat tuplaamaan oman myyntitavoitteen? Ryhmän kassan kilahti yhdellä kampanjalla 1268€. Tai mitä tapahtui, kun Kokkolan KPV-06 joukkue lähti vähän ex-tempore tekemään kampanjaa ja sen päätteeksi joukkueella oli 1360€ rahaa tilillä?  Nettisivuiltamme Onnistumistarinoita voit lukea lisää näiden ja monien muiden ryhmien onnistumisista.

Haluatko aloittaa myyntikampanjan? Tilaa tuotekuvastot, niin asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä, kertoo lisää ja antaa parhaat vinkit.

Helppo työkalu kampanjan tueksi

Varainhankintakampanja tehdään Tiimisivujen avulla. Tämän tilausjärjestelmän avulla myyntikampanja sujuu helposti ja vastuuhenkilön työmäärä pysyy pienenä. Tiimisivujen kautta:

Vastuuhenkilö

 • Lähettää myyjille henkilökohtaiset käyttäjätunnukset
 • Seuraa myyntiä ja myyntitavoitteiden toteutumista
 • Lähettää koko ryhmän tilauksen kampanjan päättyessä
 • Saa selkeän yhteenvedon koko ryhmän myynnistä

Myyjä

 • Tallentaa omia tilauksia
 • Saa oman myyntilinkin, jota voi jakaa asiakkaille.
 • Seuraa ryhmän myyntitavoitteiden toteutumista
 • Näkee yhteenvedon tilauksestaan

Asiakaspalvelu avaa Tiimisivut ryhmälle kampanjan aloituksen yhteydessä. Jos ryhmällä on jo Tiimisivut, asiakaspalvelumme aktivoi ne uudelleen käyttöön.

Jäitkö vielä miettimään jotain? Asiakaspalvelumme vastaa mielellään kaikkiin kysymyksiin ja antaa parhaat vinkit onnistuneeseen kampanjaan. Haluatko aloittaa myyntikampanjan saman tien? Tilaa tuotekuvastot, olemme sinuun yhteydessä ja varainkeruu seuralle voi alkaa vaikka heti.

Meillä on Avainlippu suomalaiselle palvelulle.

Lue tästä mahtavia Onnistumistarinoita.

Tuotto 976€

Naiskuoro Resonus

Onnistunut myyntikampanja ja Pilkkosten bonuskampanjan voittaja!

Lue lisää
Tuotto 288 €

Espoon Tanssiopiston daCi-ryhmä

Onnistunut myyntikampanja ja Pilkkosten bonuskampanjan voittaja!

Lue lisää
Tuotto 732 €

Kuparikiekko U14

Onnistunut myyntikampanja ja Pilkkosten bonuskampanjan voittaja!

Lue lisää

MONTA HYVÄÄ SYYTÄ VALITA PILKKOSET

HYVÄ TUOTE

 • Tuotteemme ovat laadukkaita.
 • Tuotteemme sopivat jokaisen arkeen.
 • Kaikilla tuotteillamme on Pilkkoset-laatutakuu.
 • Laaja tuotevalikoima

HYVÄ TUOTTO

 • Jokaisesta myydystä tuotteesta tiimi ansaitsee tuottoa 4 €.
 • Pilkkoset maksaa kaikki rahtimaksut.
 • Lisätilausten teko onnistuu helposti.

HYVÄ MIELI

 • Yhteinen tekeminen vahvistaa ryhmähenkeä.
 • Helpot työkalut ja kattavat ohjeet.
 • Ei piilokuluja, ei minimimääriä.
 • Nopea tuotteiden toimitus.