Ideoita varainhankintaan

Kaipaatko ideoita varainhankintaan? Menestyminen varainhankinnassa vaatii ryhmän jäsenten osallistumista ja aktiivisuutta. Varainhankinnan vetäjän suurin tehtävä onkin saada kaikki mukaan ja innostumaan.

Tässä muutamia käytännön ideoita ja vinkkejä varainhankintaan.

Ajoita kampanjat oikein

Järjestä vuosittain vain kaksi suurta ja tuottavaa varainhankintakampanjaa. Esimerkiksi koululuokille yksi kampanja syksyllä ja toinen keväällä on hyvä tapa kerätä varoja leirikoulua varten. Jos kampanjoita on liian usein ja tuotot pieniä, myyjät kyllästyvät.

Pidä kampanjat lyhyinä

Sopiva kampanja-aika on noin 2-4 viikkoa. Pari tuottavaa kampanjaa vuodessa on parempi kuin useampi pienituottoinen. Liian pitkä kampanja-aika kuormittaa vanhempia arjen kiireiden keskellä ja vie nuorilta innostuksen mennessään.

Valitse helposti myytäviä tuotteita

Kun myytävät tuotteet ovat kaikille tuttuja, niitä on helpompi myydä. Sukat, alusvaatteet ja pyyhkeet ovat jokapäiväisessä käytössä ja niitä tarvitaan aina. Pilkkoset tuotteilla on lisäksi laatutakuu.

Aseta selkeitä tavoitteita

Kun ryhmällä on yhteinen päämäärä ja tietty summa johon tähdätään, varainhankinta on mielekkäämpää. Lisäksi voitte asettaa jokaiselle myyjälle oman tavoitteen ja motivoida palkitsemalla parhaat myyjät! Muista kiittää myyjiä hyvästä työstä jo kampanjan ollessa käynnissä.

Pidä varainhankinta helppona

Jotta pääset itse mahdollisimman helpolla, valitse varainhankintaan kumppani, joka tarjoaa sinulle mahdollisimman paljon valmiina. Pilkkoset tarjoaa sinulle kokonaisvaltaisen paketin: myyntiesitteet, ohjeet, asiakaspalvelun ja myynnin tuen. Olemme apunasi koko kampanjan ajan, aina tavoitteiden asettamisesta lähtien kampanjan loppuun asti ja sen jälkeenkin.

Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä meihin tai tilaa ilmaiset myyntimateriaalit täältä!

UUSIMMAT VARAINHANKINTA ARTIKKELIT BLOGISSA

Leirikoulu

Leirikoulu on mainio tapa oppia uutta ja rakentaa ryhmähenkeä. Leirikoulun suunnittelu kannattaa aloittaa hyvissä ajoin tässä vinkit siihen, mitä kaikkea pitää ottaa huomioon ja mistä löytyy [...]