Varainhankinta
– ideat ja vinkit

Tutustu Pilkkosten vinkkeihin ja ideoihin, minkä avulla onnistutte varainhankinnassa! Menestyminen varainhankinnassa vaatii ryhmän jäsenten osallistumista ja aktiivisuutta – varainhankinnan vetäjän suurin tehtävä onkin saada kaikki mukaan ja innostumaan.

Tässä muutamia käytännön ideoita ja vinkkejä varainhankintaan.

1. Ajoita varainhankintakampanjat oikein

Älä käytä energiaa jatkuvaan varainkeräämiseen, vaan järjestä vuosittain kaksi suurta ja tuottavaa varainhankintakampanjaa. Esimerkiksi koululuokille yksi kampanja syksyllä ja toinen keväällä on hyvä tapa kerätä varoja leirikoulua varten. Jos kampanjoita on liian usein ja tuotot pieniä, myyjät kyllästyvät.

2. Pidä varainkeruukampanjat lyhyinä

Sopiva kampanja-aika varainhankinnalle on noin 2-4 viikkoa. Liian pitkä kampanja-aika kuormittaa vanhempia arjen kiireiden keskellä ja vie nuorilta innostuksen mennessään. Kun varainhankinta suunnitellaan hyvin ja siinä hyödynnetään oikeita tuotteita, onnistuu tavoitteeseen pääseminen myös lyhyessä ajassa.

3. Valitse helposti myytäviä tuotteita

Kun myytävät tuotteet ovat kaikille tuttuja ja vastaavat tarpeeseen, niitä on helpompi myydä. Esimerkiks sukat, alusvaatteet ja pyyhkeet ovat jokapäiväisessä käytössä ja niitä tarvitaan aina – kokeile seuraavassa varainhankinnassa jokapäiväisiä tuotteita, mikäli herkkujen myynti ei enää innosta. Valikoimastamme löydät hyviä ideoita varainhankintaan, jonka lisäksi Pilkkoset tuotteilla on laatutakuu!

4. Aseta selkeitä tavoitteita

Kun ryhmällä on yhteinen päämäärä ja tietty summa johon tähdätään, varainhankinta on mielekkäämpää. Lisäksi voitte asettaa jokaiselle myyjälle oman tavoitteen ja motivoida palkitsemalla parhaat myyjät! Muista kiittää myyjiä hyvästä työstä jo kampanjan ollessa käynnissä.

5. Pidä varainhankinta helppona

Jotta pääset itse mahdollisimman helpolla, valitse varainhankintaan kumppani, joka tarjoaa sinulle mahdollisimman paljon valmiina. Pilkkoset tarjoaa sinulle kokonaisvaltaisen paketin: myyntiesitteet, ohjeet, asiakaspalvelun ja myynnin tuen. Olemme apunasi koko kampanjan ajan, aina tavoitteiden asettamisesta lähtien kampanjan loppuun asti ja sen jälkeenkin.

Heräsikö kysymyksiä? Ota yhteyttä meihin tai tilaa ilmaiset myyntimateriaalit täältä!

LUE LISÄÄ VARAINHANKINNASTA ESIMERKIKSI BLOGISTA: