Käsipyyhkeet

Nämä puuvillaiset käsipyyhkeet ovat erittäin pehmeät. Neutraalit värit sopivat jokaiseen kotiin ja sisustukseen. Kolme värivaihtoehtoa.

Hamam-pyyhe

Modernissa versiossa Hamam pyyhkeestä toinen puoli on sileä ja toinen puoli pehmeää froteeta, jonka vuoksi pyyhkeellä on parempi imukyky. Pyyhe on erittäin kevyt ja se kuivuu nopeasti. Suuresta [...]

Palkit-laudeliina

Palkit-laudeliina suojaa saunan lauteita sekä istujaansa. Miellyttävä materiaali ja maanläheiset värit sopivat saunaan kuin saunaan. Levitä tyylikäs liina lauteille ja nauti rentoutumishetkestä.

Palkit-pefletti

Palkit-pefletit suojaavat saunan lauteita sekä istujaansa. Miellyttävä materiaali ja maanläheiset värit sopivat saunaan kuin saunaan. Levitä tyylikkäät Palkit lauteille ja nauti rentoutumishetkestä.

Kylpypyyhe

Bambukuidusta ja puuvillasta valmistetut pyyhkeet ovat imukykyisiä, ylellisen pehmeitä ja tuntuvat miellyttävältä iholla.

Käsipyyhe

Bambukuidusta ja puuvillasta valmistetut pyyhkeet ovat imukykyisiä, ylellisen pehmeitä ja tuntuvat miellyttävältä iholla.

Polut-laudeliina

Uusi kuosi ja isompi koko! Tyylikkäät Polut-saunatekstiilit perinteisestä pellavasta ja puuvillasta suojaavat sekä lauteita, että lauteilla istujaa. Laudeliinassa yhdistyvät moderni suunnittelu [...]

Polut-pefletti

Uusi kuosi ja isompi koko! Tyylikkäät Polut-saunatekstiilit perinteisestä pellavasta ja puuvillasta suojaavat sekä lauteita, että lauteilla istujaa. Pefleteissä yhdistyvät moderni suunnittelu ja [...]