Varainhankinta koululuokille

Varainhankinta on mainio tapa hankkia rahaa koululuokille, kun yhteisenä tavoitteena on esimerkiksi luokkaretki tai leirikoulu. Haaveesta tulee totta koko luokan osallistuessa tavoitteen saavuttamiseen aktiivisella myynnillä – kun jokainen osallistuu luokan varojen keruuseen, tavoite täyttyy nopeasti ja helposti. Jo parin viikon tehokkaalla myynnillä voi saada kasaan merkittävän summan luokan retkikassaan.

Pilkkoset varainhankinta toteutetaan ennakkomyynnillä, mikä tekee siitä todella vaivatonta ja riskitöntä. Pilkkosen verran parempi varainhankinta sopii kaikille koululuokille, sillä kertaluontoinen varainhankinta ei vaadi luokalta alkusijoitusta eikä pienituottoinen rahankeruu ole verotettavaa tuloa.

Lue lisää Pilkkoset varainhankinnasta

KOULULUOKAN VARAINHANKINTA VAIHE VAIHEELTA:

 • Valitsette yhdessä kampanjalle vastuuhenkilön esim. vanhempi tai opettaja, tilaatte myyntimateriaalit varainhankintaa varten.
 • Aloitatte kampanjan, tallennatte tilaukset Tiimisivuille. Vastuuhenkilö jakaa kaikille omat tunnukset.
 • Varainkeruukampanjan päättyessä vastuuhenkilö lähettää tilauksen meille Pilkkosille.
 • Toimitamme myymänne tuotteet yhteen osoitteeseen, josta voitte toimittaa ne edelleen ostajille. Varainhankintakampanja on valmis ja voitte lähteä retkelle!
Aloita varainhankinta Katso usein kysytyt kysymykset

Tuottolaskuri

Tuotto

Näin toimii varainhankinta koululuokille

Varainkeruutuotteiden myynti on helppo ja turvallinen tapa kerätä rahaa koululuokan tarpeisiin. Koululaisten varainhankinta sopii loistavasti luokan matkojen ja retkien rahoittamiseksi, mutta varoja voi kerätä myös erilaisiin hankintoihin. Koululuokkien suosituimpia varainkeruun kohteita ovat luokkaretket ja leirikoulut.

Pilkkosen verran parempi varainhankinta toteutetaan tuotteiden ennakkomyynnillä, mikä on perinteistä varainhankintaa tai myyjäisiä riskittömämpi tapa kerätä rahaa koululuokalle. Varainkeruuseen ryhtyvä koululuokka voi yhdessä opettajan ja vanhempien kanssa päättää, kerätäänkö rahaa useammalla lyhyemmällä kampanjalla vai tähdätäänkö tavoitteseen 1-2 isommalla kampanjalla. Koululaisten varainhankinta olisi hyvä suunnitella etukäteen ja aloittaa ajoissa, jotta asetettuun tavoitteeseen päästään varmemmin.

Koululaisten varainhankinta on helppoa Pilkkoset tuotteiden avulla, sillä tuotteet ovat arjen käyttötavaroita, jotka sopivat jokaiseen perheeseen. Esimerkiksi sukkia ja alusvaatteita on helppo kaupata, koska kaikki käyttävät niitä. Pilkkosen monipuolisesta tuotevalikoimasta löytyy myös saunatuotteita, makeisia sekä ravintolisiä. Ostajalle tulee hyvä mieli paitsi koululaisten tukemisesta, myös laadukkaista tuotteista.

Pilkkoset tuotteet

Miten kerätä rahaa luokkaretkeä varten?

Luokkaretki on koululaisten yleisin varainkeruun kohde. Yhdessä valittuun kohteeseen tehty luokkaretki on hauska tapa oppia uutta, tutustua luokkakavereihin ja tarjota lapsille ainutlaatuisia kokemuksia. Luokkaretken suunnittelu kannattaa aloittaa ajoissa, jotta kampanja-aikaa saadaan varattua riittävästi tavoitteeseen yltävään varainkeruuseen.

Koululuokille sopii hyvin kampanjan jakaminen kahteen osaan, keväällä ja syksyllä järjestettäviksi. Liian ison haasteen edessä tai liian usein järjestettyjen kampanjoiden jälkeen pienten myyjien into usein laskee. Myös kampanjan pituutta on hyvä pohtia etukäteen, suositeltava pituus on 2-4 viikkoa. Tehokkaalla myynnillä tavoitteeseen päästään lyhyessäkin ajassa.

Valitse varainhankinnan kumppaniksi toimija, joka tekee varojen keruun luokalle mahdollisimman helpoksi. Me Pilkkosilla tarjoamme kokonaisvaltaisen paketin, joka sisältää myyntiesitteet, ohjeet, asiakaspalvelun ja myynnin tuen. Pilkkoset varainhankinta toteutetaan ennakkomyyntinä, eli koululaiset keräävät tilaukset ensin ja varainhankinnan päättyessä lähetämme täsmälleen tilatun määrän tuotteita ostajille toimitettavaksi.

AUTAMME VARAINHANKINNAN KAIKISSA VAIHEISSA

Varainhankintakampanjoihimme sisältyvät kaikki ohjeet ja vinkit, joiden avulla koululuokka onnistuu myyntikampanjassaan varmasti. Apunanne ovat helppokäyttöiset Tiimisivut, tuote-esitteet, helposti kauppansa tekevät tuotteet ja iloinen asiakaspalvelumme. Asiakaspalvelu auttaa kaikissa ongelmissa chatin kautta, sähköpostitse ja puhelimitse.

Tilaa tutustumispaketti

MONTA HYVÄÄ SYYTÄ VALITA PILKKOSET

HYVÄ TUOTE

 • Tuotteemme ovat laadukkaita.
 • Tuotteemme sopivat jokaisen arkeen.
 • Kaikilla tuotteillamme on Pilkkoset-laatutakuu.
 • Laaja tuotevalikoima, valitse vaihtoehdoista mieluisimmat.

HYVÄ TUOTTO

 • Jokaisesta myydystä tuotteesta tiimi ansaitsee tuottoa 4 €.
 • Pilkkoset maksaa kaikki rahtimaksut.
 • Lisätilausten teko onnistuu helposti.

HYVÄ MIELI

 • Yhteinen tekeminen vahvistaa ryhmähenkeä.
 • Helpot työkalut ja kattavat ohjeet.
 • Ei piilokuluja, ei minimimääriä.
 • Nopea tuotteiden toimitus.

Lue tästä ryhmien onnistumistarinoita ja vinkkejä myyntikampanjaan!

Tuotto 829 €

Korpilahden yhtenäiskoulu 5lk.

Pilkkoset 35-vuotta synttäriarvonnan joulukuun voittaja.

Lue lisää
Tuotto 1056 €

Pajulahden koulu 5lk.& 6lk

Pilkkoset 35-vuotta synttäriarvonnan marraskuun voittaja.

Lue lisää
Tuotto 929 €

Pörtom Hem och Skola rf.

Pilkkoset 35-vuotta synttäriarvonnan marraskuun voittaja.

Lue lisää

Myyjäedut kevätkaudella 2024!

Haluamme palkita kaikki myyntikampanjaan osallistuvat myyjät herkullisella lahjalla!

Lue lisää

Lahja ryhmän vastuuhenkilölle!

Arvokas lahja ryhmän vastuuhenkilölle!

Lue lisää