Tuotevaihdot, palautukset ja reklamaatiot

Kaikilla Pilkkoset-tuotteilla on täysi vaihto- ja palautusoikeus sekä laatutakuu. Tuotteiden laadun tarkalla valvonnalla ja saatujen tuotereklamaatioiden seuraamisella varmistamme asiakastyytyväisyyden niin tuotteitamme myyvien ryhmien kuin niitä ostavien asiakkaidenkin keskuudessa. Jos varastollamme on käynyt keräilyvirhe, korjaamme tilanteen nopeasti ja kuluitta.

Tuotereklamaatioiden kerääminen ja seuraaminen ovat laadunvalvonnan kannalta tarpeellinen tapa dokumentoida myymiemme tuotteiden laatua. Nämä tiedot auttavat meitä tekemään mahdollisia tarvittavia muutoksia laadun kehittämiseen.

 

Täytä lomake mahdollisimman tarkasti täällä

Palauttaessa ja vaihdettaessa tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessaan niin, että se on palautettavissa myyntiin. Tuotepakkauksen tulee olla myyntikuntoinen, joten ethän vahingoita pakkausta esim. teippaamalla tai kirjoittamalla siihen.

Tuotteen vaihto: Jos haluat vaihtaa tuotteen, lähetämme ensin uuden tuotteen antamaasi osoitteeseen ja mukana tulee palautuspussi, jolla vaihdettava tuote palautetaan.

Laatuvirhe: Jos olet saanut laatuvirheellisen tuotteen, lähetämme uuden tuotteen tilalle. Tarvittaessa pyydämme laatuvirheellisen tuotteen meille takaisin.

Toimitusvirhe: Jos sinulle on toimitettu väärä tuote, lähetämme ensin puuttuvan tuotteen sekä mahdollisille ylimääräisille tuotteille palautuspussin.

Tuotteen palautus:  Jos haluat palauttaa tuotteen ilmoita asiasta asiakaspalvelun sähköpostiin: asiakaspalvelu@pilkkoset.fi. Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian ja ohjeistamme tarkemmin, miten palautus tapahtuu.

Muuta tärkeää: Jos täytät lomakkeen puhelimella, käännä puhelin poikittain, saat kaikki pakolliset kentät näkyviin. Huomioithan, että tämän lomakkeen kautta ei voi lähettää lisätilauksia.