Kaikilla tuotteillamme on täysi vaihto- ja palautusoikeus sekä laatutakuu. Voit ilmoittaa meille asiasta täyttämällä lomakkeen täällä.

Palauttaessa ja vaihdettaessa tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessaan niin, että se on palautettavissa myyntiin. Tuotepakkauksen tulee olla myyntikuntoinen, joten ethän vahingoita pakkausta esim. teippaamalla tai kirjoittamalla siihen.

Tuotteen vaihto: Jos haluat vaihtaa tuotteen, lähetämme ensin uuden tuotteen antamaasi osoitteeseen ja mukana tulee palautuspussi, jolla vaihdettava tuote palautetaan.

Laatuvirhe: Jos olet saanut laatuvirheellisen tuotteen, lähetämme uuden tuotteen tilalle.  Tarvittaessa pyydämme laatuvirheellisen tuotteen meille takaisin.

Toimitusvirhe: Jos sinulle on toimitettu väärä tuote, lähetämme ensin puuttuvan tuotteen sekä mahdollisille ylimääräisille tuotteille palautuspussin. Tarkistathan ensin Tiimisivuilta, ettei kyseessä ole kirjaamisvirhe. (Tuotteen voi silti vaihtaa oikeaan.)

Tuotteen palautus: Jos haluat palauttaa tuotteen, täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian ja ohjeistamme tarkemmin, miten palautus tapahtuu.

Jos täytät lomakkeen puhelimella, käännä puhelin poikittain, saat kaikki pakolliset kentät näkyviin.

Huomioithan, että tämän lomakkeen kautta ei voi lähettää lisätilauksia.