Kaikilla tuotteillamme on täysi vaihto- ja palautusoikeus sekä laatutakuu. Voit ilmoittaa meille asiasta täyttämällä lomakkeen täällä.

Palauttaessa ja vaihdettaessa tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäisessä pakkauksessaan niin, että se on palautettavissa myyntiin. Myös tuotepakkauksen tulee olla myyntikuntoinen.

Tuotteen vaihto: Jos haluat vaihtaa tuotteen, lähetämme ensin uuden tuotteen antamaasi osoitteeseen ja mukana tulee palautuspussi, jolla voit palauttaa vaihdettavan tuotteen.

Laatuvirhe: Jos olet saanut laatuvirheellisen tuotteen, lähetämme uuden tuotteen tilalle, eikä viallista tuotetta tarvitse palauttaa.
Toimitusvirhe: Jos sinulle on toimitettu väärä tuote, lähetämme ensin puuttuvan tuotteen sekä mahdollisille ylimääräisille tuotteille palautuspussin. Tarkistathan ensin Tiimisivuilta, ettei kyseessä ole kirjaamisvirhe. (Tuotteen voi silti vaihtaa oikeaan.)
Tuotteen palautus: Jos haluat palauttaa tuotteen, täytä oheinen lomake, niin olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian ja ohjeistamme tarkemmin, miten palautus tapahtuu.

Pääset täyttämään lomakkeen täällä.