Me täällä Pilkkosilla haluamme olla mukana tukemassa nuorten kehitystä niin koulussa kuin harrastustoiminnassa. Kattavalla palvelullamme tuemme aktiivisten lasten, nuorten ja aikuisten mahdollisuuksia yhteisen toiminnan järjestämiseen.

Teemme talkootyöstä asiakkaillemme mahdollisimman helppoa selkeän toimintamallimme avulla, ja kehitämme tuotteitamme ja palvelujamme saadun palautteen perusteella yhä paremmiksi.

Reilu tapa toimia

Kaikkea toimintaamme sekä päätöksentekoamme ohjaavat perusarvomme, joita ovat reiluus ja kehityshakuisuus. Reilu toimintatapa käsittää suhtautumisemme asiakkaisiimme, omiin työntekijöihimme, yhteistyökumppaneihimme sekä ympäristöön, niin Suomessa kuin ulkomailla. Kehityshakuinen suhtautuminen puolestaan näkyy jokapäiväisessä arjessa niin, että kuuntelemme kaikkea saamaamme palautetta ja reagoimme siihen nopeasti. Voisikin sanoa, että halu jatkuvaan kehitykseen on kudottu Pilkkosten dna:han.

Pitkällä kokemuksella

Pilkkoset on toiminut luotettavana ja turvallisena varainhankintakumppanina erilaisille ryhmille jo vuodesta 1988. Tänäkin vuonna tuhannet koulut, seurat ja yhteisöt tekevät Pilkkosten tuotteita myymällä unelmistaan totta. Miksette siis tekin?

Asiakaspalvelun yhteystiedot:

 • 010 327 8500
  (ma-pe, kello 8.00–18.00)
 • 27.12.- 30.12. Kello 8.00-16.00
 • Pilkkoset Oy
  Lautatarhankatu 6
  00580 Helsinki
 • Y-tunnus: 2870444-8
Jätä yhteydenottopyyntö


  Nimi*

  Sähköposti*

  Puhelinumero

  Yhteydenotto ensisijaisesti
  SähköpostillaPuhelimella

  Aihe

  Viesti

  Jos toivot yhteydenottoa johonkin tiettyyn ajankohtaan kerro se viesti kentässä. Muista syöttää puhelinumero jos haluat, että otamme sinuun yhteyttä puhlimella. * merkityt kentät ovat pakollisia.