Pilkkosten tuotteet

Pilkkoset-tuotteet ovat hyvän mielen tuotteita! Niitä myymällä tuhannet eri koululuokat, urheilujoukkueet ja erilaiset yhdistykset rahoittavat leirikouluja, turnausmatkoja ja harrastusvälineiden hankintoja. Suurin osa tuotemyynnillä kertyneistä rahoista myös kulutetaan Suomessa ostamalla kotimaisia tuotteita ja palveluja.

Ekologisia.

Luonto on yksi Pilkkosten parhaista ystävistä. Tuotteemme valmistetaan sellaisista materiaaleista ja sellaisilla menetelmillä, jotka kuormittavat luontoa mahdollisimman vähän. Pakkaamme tuotteemme kierrätettäviin materiaaleihin ja suosimme ekologisia vaihtoehtoja.

Voit siis ostaa tuotteitamme hyvällä omallatunnolla.

Eettisiä.

Käytämme vain luotettavia ja toiminnassaan läpinäkyviä tehtaita, joilla on kansainväliset standardit täyttävät laatusertifikaatit. Ostamalla tuotteitamme tuet vastuullisten tehtaiden toimintaa.

Laadukkaita.

Teemme tuotteillemme huolellisen laaduntarkastuksen. Jos löydät siitä huolimatta valmistusvirheen, vaihdamme tuotteen kuluitta uuteen virheettömään tuotteeseen.

 

Suurin osa tekstiilituotteistamme valmistetaan Portugalissa ja osa tekstiilituotteista valmistetaan Kiinassa. Valmistuksessa käytämme pitkäaikaisia kanssamme toimineita yhteistyökumppaneita, jotka valvovat tuotanto-olosuhteitaan. Tehtaamme työolosuhteet ja henkilöstö auditoidaan kansainvälisen BSCI-standardin mukaisesti. Yhtiömme edustaja valvoo jokaisen tuotantoerän valmistusta ja että tehtaat noudattavat säännöksiä.

Herra Herkkusen Kermakaramellit valmistetaan Puolassa, muut karkit Suomessa. Yhteistyökumppanimme on Finnsweet Oy.

Vida-tuotteet valmistetaan Suomessa. Yhteistyökumppanimme on Leader Foods Oy.

Palasaippuat valmistetaan Suomessa. Yhteistyökumppanimme on Elsan Ekopaja.

Kiinan tehtaassa panostetaan naisten työoloihin ja ympäristöystävällisyyteen. Haining Randy Socks Co. Ltd. tehtaan omistaa neljä naista, ja tehtaan noin 100 työntekijästä yli 80% on naisia. Yritys on perustettu vuonna 2003 toimitusjohtaja Zhu Xiaoying toimesta.

Tehdas käyttää viimeisimpiä menetelmiä ja uusimpia konemalleja. Toimitusjohtaja Zhu tuntee jokaisen valmistusvaiheen ja prosessin. Tehtaan laadusta kertoo myös se, että sen sukkia valmistetaan myös Japanin markkinoille – markkinoille, joka on kuuluisa erittäin korkeista laatuvaatimuksistaan. Hainingin alueella tehtaalla on hyvä maine ja uusia asiakkaita löytyy jatkuvasti suositusten perusteella.

Vuonna 2007 Zhu kuuli ensimmäistä kertaa bambukuidusta sekä sen ympäristöystävällisyydestä. Hän aloitti bambusukkien tuotannon, ja hiljalleen niistä kasvoi tehtaan päätuote. Zhun tavoitteena on parantaa erityisesti tehtaiden naispuolisten työntekijöiden oloja ja palkkausta.

Zhu kokee tärkeäksi huomioida tuotannossaan ympäristöasiat, joka näkyy muun muassa tuotantolinjojen nykyaikaisuudessa sekä kansainvälisten standardien tavoittelussa. Tehtaalla on nykyisin käytössään OEKO-Tex sekä BSCI-standardit ja he ovat myös läpäisseet vuonna 2012 CAS:n kansainväliset ISO9001:2008 ja ISO14001:2004 testit.