Meille Pilkkosille laatu tarkoittaa tuotetta, johon asiakas on tyytyväinen ja kokee saaneensa rahoilleen täyden vastineen. Laadun määrittelyssä on aina kyse siitä, vastaako tuote niitä odotuksia, joita asiakkaalla on etukäteen tuotteen suhteen ollut.

Tuotteiden laadun tarkalla valvonnalla ja tuotereklamaatioiden seuraamisella varmistamme asiakastyytyväisyyden niin tuotteitamme myyvien ryhmien kuin niitä ostavien asiakkaidenkin keskuudessa.

Tuotereklamaatioiden kerääminen ja seuraaminen ovat laadunvalvonnan kannalta tarpeellinen tapa dokumentoida myymiemme tuotteiden laatua. Toimiva laatujärjestelmä mahdollistaa myös asiakastyytyväisyyden paranemisen.

Jos huomaamme, että jostain tietystä tuotteesta kertyy tavallista enemmän reklamaatioita, teemme tarvittavat toimenpiteet laadun parantamiseksi.

Tehokkaan laadunvalvonnan toteutumiseksi sekä asiakastyytyväisyyden varmistamiseksi kaikilla tuotteillamme on Pilkkoset laatutakuu. Teemme tuotteillemme huolellisen laaduntarkastuksen, mutta jos löydät siitä huolimatta valmistusvirheen, vaihdamme tuotteen kuluitta uuteen virheettömään tuotteeseen.

Oletko saanut laatuvirheellisen tuotteen? Voit ilmoittaa siitä täällä.

 

pilkkoset laatutakuu