Retki

Hyvät retkeilysukat pitävät jalat kuivina ja lämpiminä jokaisena vuodenaikana. Ne mahdollistavat onnistuneen retkeilyn haastavissakin sääolosuhteissa.

Kirjava

Uudet ja raikkaan väriset Kirjavat villasukkamme. Nämä kierrätysmateriaaleista ja villasta valmistetut sukat ovat monikäyttöiset ja miellyttävän pehmeät.

Pro-X pitkä

Pro-X sukan kaksikerroskudonta sekä kantapään erikoisrakenne antavat täydellisen istuvuuden, pysyen puristamatta jalassa paikallaan. Yhden koon sukka sopii kaikenkokoisille jaloille. Sukan [...]

Merino

Merinosukka on korkealaatuista merinolampaan villaa, joka ei kutita tai ärsytä ihoa. Se on luonnollisesti antibakteerinen ja lämpöä eristävä. Tässä sukassa on erityisen pehmeä sisäpintakudonta, [...]

Vintiö

Lasten raikkaan väriset ja pehmeät sukat tuntuvat mukavilta jaloissa. Sukkien kuvioina skottiruutu, tähdet ja raidat.

Muru

Puuvillainen pirteän värinen sukka. Joustava sukka pysyy napakasti jalassa. Sukkien kuvioina sydämet, pallot ja raidat.

Reipas

Miellyttävät raitasukat sopivat moneen tyyliin. Kevyt puuvillaneulos on mukava varpaille ja sen keveys tekee sukasta sopivan ympärivuotiseen käyttöön.

Onni

Miellyttävät raitasukat sopivat moneen tyyliin. Kevyt puuvillaneulos on mukava varpaille ja sen keveys tekee sukasta sopivan ympärivuotiseen käyttöön.

Maltti

Kevyt puuvillainen perussukka, joka istuu jalkaan erinomaisesti. Hillityt ja ajattomat kuosit ja värit sopivat monenlaiseen asukokonaisuuteen. Sukkien kuvioina skottiruutu sekä leveät ja kapeat raidat.

Ilo

Värikkäitä kuvioita piristämään arkea! Mukavan tuntuinen ja kevyt sukka, joka sopii mainiosti ympärivuotiseen käyttöön. Kuvioina skottiruutu, pallot ja raidat.