Pilkkoset varainhankinta on riskitöntä ja helppoa ennakkomyyntiä – te keräätte ensin tilaukset, me lähetämme sitten varainhankinnan tuotteet. Laajasta tuotevalikoimastamme löytyy perinteisten herkkujen lisäksi myös tarpeellisia, arkisia tuotteita koko perheelle – valitse vaihtoehdoista teille sopivin!

suomalaista palvelua
Näin varainhankinta sujuu ennakkomyyntinä:
 • Tilaa myyntimateriaalit varainhankintaan.
 • Aloita varainhankinnan kampanja, kerää tilaukset ja kirjaa ne Tiimisivuille.
 • Varainkeruukampanjan valmistuessa tiiminvetäjä lähettää tilauksen Pilkkosille.
 • Tuotteet varainhankintaan toimitetaan tiiminvetäjälle, myyjät toimittavat ne ostajille. Olette saavuttaneet tavoitteenne!

ennakkomyynti tuottolaskuri

Tiimiläisiä
24
Pakkauksia / Tiimiläinen
15
Tuotto
1440

Varainkeruulla kohti yhteistä tavoitetta

Varainkeruu tuotteita myymällä on helppo ja turvallinen tapa kerätä rahaa yhdistykselle, koululuokalle tai urheiluseuralle. Kertaluontoinen varainhankintakampanja ei vaadi merkittävää alkusijoitusta, eikä pienituottoinen epäammattimainen rahankeräys ole verotettavaa tuloa.

Varainhankinta ja varainhankintakampanjat sopivat loistavasti erilaisten retkien ja matkojen rahoittamiseksi. Varainhankintaa voi kuitenkin toteuttaa myös muiden tavoitteiden saavuttamiseksi, kuten tukemaan koululuokan, seuran, joukkueen tai muun ryhmän toimintaa ja uusien varusteiden hankkimista. Varainhankintapalvelumme avulla toteutetuilla varainhankinta-kampanjoilla on esimerkiksi kerätty varoja joukkueen uusiin pelivälineisiin, kuoron esiintymisasuihin, teatteriryhmän lavasteisiin ja urheiluseuran pelipaitoihin. Varainhankinta ja sen kautta saatavat varat voi käyttää myös pelimaksuihin ja pelireissuihin tai salivuoroihin.

Kohteella ei ole merkitystä, vaan tärkeintä on yhteinen tavoite, jonka eteen tehdään varainhankintaa.

Helposti myytävät tuotteet tekevät varainhankinnasta helppoavarainhankinta

Pilkkoset tuotteiden myynti käy helposti, koska varainhankintaan valitut tuotteet ovat jokaiseen perheeseen sopivia laadukkaita arjen käyttötuotteita. Esimerkiksi sukkia, alusvaatteita ja pyyhkeitä on helppo kaupata, koska niitä käyttävät kaikki. Ostajalle tulee hyvä mieli laadukkaista tuotteista, kuten myös luokan tai joukkueen auttamisesta.

Tarvitsetko apua varainhankinnan aloittamiseen?

Palveluumme sisältyy kaikki ohjeet ja vinkit onnistuneen myyntikampanjan takaamiseksi. Tukenasi ovat helppokäyttöiset Tiimisivut, varainhankinnan tuotekuvastot ja ohjeet sekä helposti kaupaksi käyvät tuotteet ja iloinen asiakaspalvelutiimimme. Asiakaspalveluun voit ottaa yhteyttä chatin kautta, sähköpostitse tai puhelimitse.

Lisäksi nettisivuiltamme löytyy ajankohtaista tietoa kaikista tuotteisiimme ja palveluihimme liittyvistä aiheista. Pilkkoset-blogissa on paljon hyödyllisiä artikkeleita käytännön järjestelyistä, leirikoulukohteista ja onnistuneista myyntikampanjoista.

Monta hyvää syytä valita Pilkkoset

HYVÄ TUOTE

 • Tuotteemme ovat laadukkaita.
 • Tuotteemme sopivat jokaisen arkeen.
 • Kaikilla tuotteillamme on Pilkkoset-laatutakuu.
 • Laaja tuotevalikoima, valitse vaihtoehdoista mieluisimmat.

HYVÄ TUOTTO

 • Jokaisesta myydystä tuotteesta tiimi ansaitsee tuottoa 4 €.
 • Pilkkoset maksaa kaikki rahtimaksut.
 • Lisätilausten teko onnistuu helposti.

HYVÄ MIELI

 • Yhteinen tekeminen vahvistaa ryhmähenkeä.
 • Helpot työkalut ja kattavat ohjeet.
 • Ei piilokuluja, ei minimimääriä.
 • Nopea tuotteiden toimitus.

Mitä on varainhankinta?

Varainhankinta on verovapaa tapa kerätä rahaa yhdistykselle, koululuokalle, urheiluseuralle tai muulle yleishyödylliselle yhteisölle. Varainhankinta toteutetaan kampanjana, jolle asetettu tavoite mahdollistaa esimerkiksi hankinnat, yhteisen retken tai jolla katetaan kiinteitä kuluja. Suosituimpia varainhankinnan ja varainkeruun tapoja ovat esimerkiksi talkoot, myyjäiset, arpajaiset, kulutustavaroiden myynti ja tapahtumien järjestäminen.

Varainkeruun määrittävinä piirteinä on keruun epäsäännöllisyys ja kampanjaluonteisuus, voiton tavoittelemattomuus, myyjänä ovat yhteisön jäsenet, tuotemyynnin alueellisuus ja ostajien tulee myös tietää ostollaan tukevansa yhteisöä.

Oikein toteutettu varainkeruu yleishyödylliselle yhteisölle ei ole verottajan mukaan elinkeinotoiminnaksi katsottavaa toimintaa. Varainhankinnan kohdeyhteisö ei siis saa tuottaa taloudellista etua osallisilleen. Tämä täyttyy esimerkiksi kylä- ja työväenyhdistyksillä, nuorisoseuroilla, urheiluseuroilla, harrastus- ja vapaa-ajantoimintaa edistävillä yhdistyksillä, partiolaisilla, 4H-ryhmillä ja muilla vastaavilla.