Pilkkoset on tarkoitettu ryhmille, jotka keräävät varoja jotain yhteistä tavoitetta varten. Tarpeellisten ja järkevästi hinnoiteltujen tuotteiden ansiosta varainhankinta on helppoa.

leima

Ennakkomyynnillä

tarkoitetaan myyntiä esittelemällä tuotteet kuvastojen avulla. Tuotteet tilataan sähköisen tilausjärjestelmämme, Tiimisivut, kautta. Kerätkää ensin tilaukset asiakkailta ja lähettäkää ne Tiimisivujen kautta meille. Lopuksi jaatte tuotteet asiakkaille ja keräätte rahat.

Ennakkomyynnissä on koko laaja Pilkkosten tuotevalikoima: tekstiilit, ravintolisät, välipalat ja heijastimet. Tiimille tuottoa kertyy jopa 5 €/ myyty tuotepakkaus!

Suoramyynnillä

tarkoitetaan tuotteiden ja palvelujen henkilökohtaista myyntiä suoraan kuluttajalle yleensä kodeissa tai työpaikoilla. Tuotteet tilataan etukäteen, joten suoramyynti sopii erinomaisesti esimerkiksi tapahtumiin tai myyjäisiin.

Suoramyynnissä meillä on vaihtoehtoina  näppärät BareBar – välipalapatukat ja herkutteluun Tumma Suklaa – patukat. Tuottoa ryhmälle kertyy 3€ / myyty patukkapaketti.

ennakkomyynti tuottolaskuri

Tiimiläisiä
24
Pakkauksia / Tiimiläinen
15
Tuotto
1440
Pilkkoset tuotteiden tuotto tiimille on ennakkomyynnissä 3–5€. Laskuri käyttää yleisintä 4€ tuottoa, joten tulos on arvio.

suoramyynti tuottolaskuri

Tiimiläisiä
24
Pakkauksia
/ Tiimiläinen
20
Tuotto
1920
Tuotto
3,00
/ paketti