Varainhankinta

Varainhankinta Pilkkosten kanssa on helppoa ja turvallista

Varainhankinta Pilkkosten kanssa on riskitöntä ja helppoa ennakkomyyntiä – te keräätte ensin tilaukset, me lähetämme sitten ostetut tuotteet. Laajasta tuotevalikoimastamme löytyy perinteisten herkkujen lisäksi myös tarpeellisia, arkisia laatutuotteita koko perheelle.

Varainhankinnan tuotteilla saatte tuottoa 4 €/myyty tuote, joten varainkeruu on motivoivaa ja palkitsevaa.

NÄIN VARAINHANKINTA SUJUU ENNAKKOMYYNTINÄ:

 • Tilaa varainhankinnan myyntimateriaalit.
 • Aloita varainhankintakampanja, kerää tilaukset ja kirjaa ne Tiimisivuille.
 • Varainkeruukampanjan valmistuessa tiiminvetäjä lähettää tilauksen Pilkkosille.
 • Ostetut tuotteet toimitetaan tiiminvetäjälle, myyjät toimittavat ne ostajille. Olette saavuttaneet tavoitteenne!
Aloita myynti

Tuottolaskuri

Tuotto

Varainkeruulla kohti yhteistä tavoitetta

Varainkeruu tuotteita myymällä on helppo ja suosittu tapa kerätä rahaa yhdistykselle, koululuokalle tai urheiluseuralle. Ennakkomyyntinä toteutettu varainhankintakampanja ei vaadi alkusijoitusta, eikä pienituottoinen epäammattimainen rahankeräys ole verotettavaa tuloa.

Varainhankinta ja varainhankintakampanjat sopivat loistavasti erilaisten retkien ja matkojen rahoittamiseksi. Kampanjoita voi kuitenkin toteuttaa myös muiden tavoitteiden saavuttamiseksi, kuten tukemaan koululuokan, seuran, joukkueen tai muun ryhmän toimintaa ja uusien varusteiden hankkimista. Varainhankintapalvelumme avulla toteutetuilla varainhankintakampanjoilla on esimerkiksi kerätty varoja joukkueen uusiin pelivälineisiin, kuoron esiintymisasuihin, teatteriryhmän lavasteisiin ja urheiluseuran pelipaitoihin. Varainhankinta ja sen kautta saatavat varat voi käyttää myös pelimaksuihin ja pelireissuihin tai salivuoroihin.

Kohteella ei ole merkitystä, vaan tärkeintä on yhteinen tavoite, jonka eteen tehdään varainhankintaa.

Helposti myytävät tuotteet tekevät varainhankinnasta helppoa

Pilkkoset tuotteiden myynti käy helposti, koska varainhankintaan valitut tuotteet ovat jokaiseen perheeseen sopivia laadukkaita arjen käyttötuotteita. Esimerkiksi sukkia, alusvaatteita ja pyyhkeitä on helppo kaupata, koska niitä käyttävät kaikki. Todelliseen tarpeeseen hankkimisen lisäksi ostajalle tulee hyvä mieli laadukkaista tuotteista, kuten myös luokan tai joukkueen auttamisesta. Valikoimassa on tietenkin myös erilaisia herkkuja, jotka ovat takuuvarmoja myyntihittejä varainhankintakampanjassa niiden matalan ostokynnyksen ansiosta.

Tarvitsetko apua varainhankinnan aloittamiseen?

Pilkkoset-varainhankinta on helppoa ja turvallista. Palveluumme sisältyy kaikki ohjeet ja vinkit onnistuneen myyntikampanjan takaamiseksi. Tukenasi ovat helppokäyttöiset Tiimisivut, varainhankinnan tuotekuvastot ja ohjeet sekä helposti kaupaksi käyvät tuotteet ja iloinen asiakaspalvelutiimimme. Asiakaspalveluun voit ottaa yhteyttä chatin kautta, sähköpostitse tai puhelimitse.

Lisäksi nettisivuiltamme löytyy ajankohtaista tietoa kaikista tuotteisiimme ja palveluihimme liittyvistä aiheista. Pilkkoset-blogissa on paljon hyödyllisiä artikkeleita käytännön järjestelyistä, leirikoulukohteista ja onnistuneista myyntikampanjoista.

MONTA HYVÄÄ SYYTÄ VALITA PILKKOSET

HYVÄ TUOTE

 • Tuotteemme ovat laadukkaita.
 • Tuotteemme sopivat jokaisen arkeen.
 • Kaikilla tuotteillamme on Pilkkoset-laatutakuu.
 • Laaja tuotevalikoima, valitse vaihtoehdoista mieluisimmat.

HYVÄ TUOTTO

 • Jokaisesta myydystä tuotteesta tiimi ansaitsee tuottoa 4 €.
 • Pilkkoset maksaa kaikki rahtimaksut.
 • Lisätilausten teko onnistuu helposti.

HYVÄ MIELI

 • Yhteinen tekeminen vahvistaa ryhmähenkeä.
 • Helpot työkalut ja kattavat ohjeet.
 • Ei piilokuluja, ei minimimääriä.
 • Nopea tuotteiden toimitus.

Mitä on varainhankinta?

Varainhankinta (josta voidaan puhua myös termillä varainkeruu) on verovapaa tapa kerätä rahaa yhdistykselle, koululuokalle, urheiluseuralle tai muulle yleishyödylliselle yhteisölle. Järjestöjen ja yhteisöjen jäsenmaksut katsotaan myös varainhankinnaksi, mutta ne eivät aina riitä kattamaan kiinteitä kuluja enempää, jolloin järjestetään varainkeruukampanja. Varainhankinta toteutetaan tällöin kertaluontoisena kampanjana, jolle asetettu tavoite mahdollistaa esimerkiksi hankinnat, yhteisen retken tai jolla katetaan kiinteitä kuluja joihin jäsenmaksut eivät riitä. Suosituimpia varainhankinnan ja varainkeruun tapoja ovat esimerkiksi talkoot, myyjäiset, arpajaiset, kulutustavaroiden myynti ja tapahtumien järjestäminen.

Varainkeruun määrittävinä piirteinä on keruun epäsäännöllisyys ja kampanjaluonteisuus, voiton tavoittelemattomuus, myyjänä ovat yhteisön jäsenet, tuotemyynnin alueellisuus ja ostajien tulee myös tietää ostollaan tukevansa yhteisöä.

Varainhankinnan verotus

Oikein toteutettu varainkeruu yleishyödylliselle yhteisölle ei ole verottajan mukaan elinkeinotoiminnaksi katsottavaa toimintaa, kunhan toiminta ei ole selkeää elinkeinon harjoittamista ja tuotot pysyvät pieninä. Varainhankinnan kohdeyhteisö ei siis saa tuottaa taloudellista etua osallisilleen. Tämä täyttyy esimerkiksi kylä- ja työväenyhdistyksillä, nuorisoseuroilla, urheiluseuroilla, harrastus- ja vapaa-ajantoimintaa edistävillä yhdistyksillä, partiolaisilla, 4H-ryhmillä ja muilla vastaavilla.