Kysymyksiä ja vastauksia tuotteista

Alle on kerätty yleisimpiä kysymyksiä Pilkkosten tuotteista. Saat vastauksen näkyviin klikkaamalla otsikkoa.

Varainhankintaa koskeviin kysymyksiin löydät vastaukset täältä
 • Sukissa kannattaa valita se kokohaarukka, joka on lähinnä oman jalan kokoa. Alusvaatteet ovat reilunkokoisia, joten epäröidessäsi kahden koon välillä, suosittelemme valitsemaan pienemmän koon. Suuntaa antavaa apua löytyy myös mittataulukosta, joka löytyy tuotekuvastosta sekä täältä.

 • Suosittelemme pesua 40 asteessa, sillä se säästää vaatteita sekä ympäristöä. Tarvittaessa tekstiilimme kestävät myös pesun 60 asteessa. Pese mustat tekstiilit nurinpäin pesuaineella, joka ei sisällä valkaisuainetta. Kuosita (suorista) pyyhkeet ja saunatekstiilit pesun jälkeen. Pellavaiset laudeliinat ja pefletit voi myös silittää.

 • Suurin osa tekstiilituotteistamme valmistetaan Portugalissa ja osa tekstiilituotteista valmistetaan Kiinassa. Valmistuksessa käytämme pitkäaikaisia kanssamme toimineita yhteistyökumppaneita, jotka valvovat tuotanto-olosuhteitaan. Tehtaamme työolosuhteet ja henkilöstö auditoidaan kansainvälisen BSCI-standardin mukaisesti. Yhtiömme edustaja valvoo jokaisen tuotantoerän valmistusta ja että tehtaat noudattavat säännöksiä.

  Herra Herkkusen Kermakaramellit valmistetaan Puolassa, muut karkit Suomessa. Yhteistyökumppanimme on Finnsweet Oy.

  Vida-tuotteet valmistetaan Suomessa. Yhteistyökumppanimme on Leader Foods Oy.

  Palasaippuat valmistetaan Suomessa. Yhteistyökumppanimme on Elsan Ekopaja.

 • Alusvaatteidemme valmistuksessa noudatetaan kansainvälistä Oeko-Tex®-standardia.

  Sen avulla varmistamme, että käyttämämme materiaalit eivät sisällä ihoa tai hengitysteitä ärsyttäviä aineita.

 • Materiaalit valitaan tuotteiden käyttötarkoituksen sekä haluttujen ominaisuuksien mukaan. Tarkemmat tiedot tuotteissa käytetyistä materiaaleista löytyvät jokaisen tuotteen tuotetiedoista.