Alle on kerätty yleisimpiä kysymyksiä Pilkkosten tuotteista. Saat vastauksen näkyviin klikkaamalla otsikkoa. Retkirahoitusta koskeviin kysymyksiin löydät vastaukset täältä.

Miten osaan valita oikean kokoisen tuotteen?

Sukissa kannattaa valita se kokohaarukka, joka on lähinnä oman jalan kokoa. Alusvaatteet ovat reilunkokoisia, joten epäröidessäsi kahden koon välillä, suosittelemme valitsemaan pienemmän koon. Suuntaa antavaa apua löytyy myös mittataulukosta, joka löytyy tuotekuvastosta sekä täältä.

Mitkä ovat tuotteiden suositellut hoito-ohjeet?

Suosittelemme pesua 40 asteessa, sillä se säästää vaatteita sekä ympäristöä. Tarvittaessa tekstiilimme kestävät myös pesun 60 asteessa. Pese mustat tekstiilit nurinpäin pesuaineella, joka ei sisällä valkaisuainetta. Kuosita (suorista) pyyhkeet ja saunatekstiilit pesun jälkeen. Pellavaiset laudeliinat ja pefletit voi myös silittää.

Missä tuotteet valmistetaan?

Tuotteemme valmistetaan Kiinassa. Valmistuksessa käytämme pitkäaikaisia, yli 10 vuotta kanssamme toimineita yhteistyökumppaneita, jotka valvovat tuotanto-olosuhteitaan. Tehtaamme työolosuhteet ja henkilöstö auditoidaan kansainvälisen BSCI-standardin mukaisesti (www.bsci-intl.org).

Tehtailla ei käytetä lapsityövoimaa ja yhtiömme edustaja valvoo jokaisen tuotantoerän valmistusta ja että tehtaat noudattavat säännöksiä.

Herra Herkkusen Kermakaramellit valmistetaan Puolassa, muut karkit Suomessa. Yhteistyökumppanimme on Finnsweet Oy.

Vida-tuotteet valmistetaan Suomessa. Yhteistyökumppanimme on Leader Foods Oy. 

Mitä tarkoittaa Oeko-Tex®-standardi?

oeko-texAlusvaatteidemme valmistuksessa noudatetaan kansainvälistä Oeko-Tex®-standardia.

Sen avulla varmistamme, että käyttämämme materiaalit eivät sisällä ihoa tai hengitysteitä ärsyttäviä aineita.

Tallenna

Mitä materiaaleja tuotteissa käytetään?

Materiaalit valitaan tuotteiden käyttötarkoituksen sekä haluttujen ominaisuuksien mukaan. Tarkemmat tiedot tuotteissa käytetyistä materiaaleista löytyvät jokaisen tuotteen tuotetiedoista.

Eri materiaalien ominaisuuksista voit lukea lisää täältä.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen:
asiakaspalvelu@pilkkoset.fi

Soita numeroon
010 327 8500

Autamme sinua mielellämme!