Kirkonkylän koulun 5ABC-luokat

Hyvin suunniteltu kampanja korona-aikana, turvallinen myyntitapa sekä tuotteiden toimitus takasivat loistavan tuloksen.
Jaa
Tuotto 3564€

Juttelimme Kirkonkylän koulun 5ABC-ryhmän vastuuhenkilön Tanjan kanssa kuinka he tekivät turvallisen ja onnistuneen myyntikampanjan. Ryhmä teki ensimmäisen Pilkkoset-myyntikampanjan vuoden 2021 alussa. Mukana oli 50 myyjää ja ryhmän tavoitteena oli ansaita 2400€. Summa ylittyi reilusti, sillä ryhmä ansaitsi upeat 3564€ tuottoa.

Miten motivoitte porukan mukaan kampanjaan?

– Mainostimme leirikoulukohdetta myyjille ja kerroimme miten upea paikka on ja kuinka hauskaa siellä tulee olemaan. Otin porukan kasaan kampanjan aikana pari kertaa ja motivoin ja kerroin vinkkejä myymiseen. Ja lopuksi vielä muistutin viikkoa ennen kampanjan loppumista. Tsemppasin lopussa kertomalla paljon on tienattu ja paljon voitaisiin vielä tienata.

 

Millaisia myyntitapoja käytitte?

– Nettisivuilla olevaa sähköistä kuvastoa jaettiin tutuille sekä soitimme puhelimella sukulaiset ja tutut läpi. Lisäksi teimme pientä lähimyyntiä omalla asuinalueella.

Pelottiko tehdä kampanjaa koronan aikana?

– Ei pelottanut.  Sovimme myyntitavat ja emme menneet myymään tuntemattomille. Sähköistä kuvastoa pystyi kätevästi jakamaan.

Millaista auttamisen halua ostajilta/ alueelta löytyi?

– Sukulaiset ja tuttavat halusivat tukea kampanjaa ostamalla tuotteita.

Miten tuotteiden jakaminen myyjille onnistui?

– Oli hyvä kun lähetys tuli suoraan koululle. Tuotteet oli pakattu myyjäkohtaisesti, jokaiselle myyjälle oli oma tuotekassi.  Oli siis helppo jakaa tuotteet turvallisesti ja nopeasti myyjille.

 

Lämpimät onnittelut vielä kerran koko myyntiporukalle ja mukavaa leirikoulureissua! 

 

Pilkkoset tarjoaa yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella helpon ja turvallisen varainhankinta tavan ryhmille. Laaja tuotevalikoima, helpot työkalut ja selkeät ohjeet tekevät ansaitsemisesta vaivatonta.

Mietitkö vielä aloittamista?Tilaa tutustumispaketti, niin asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä, kertoo lisää ja antaa parhaat vinkit.

Nappaa tästä 5 vinkkiä turvalliseen myyntikampanjaan.