Töysän yläasteen 8-luokkalaiset

Töysän yläasteen 8-luokkalaiset osoittivat, että ahkeruus palkitaan! Yli 2000€ tuotolla tehdään mukavia asioita yhdessä.
Jaa
Tuotto 2208€

 

Töysän yläasteen 8-luokkalaiset järjestivät syyskuun aikana Pilkkoset-myyntikampanjan. Pääsemme lokakuun lopussa Helsinkiin Taidetestaajat-matkalle, jonka yhteydessä haluamme tarjota oppilaille ruokailun pizzabuffetissa. Kaikki ylijäävät varat säästetään 9-luokan keväällä tehtävää luokkaretkeä varten.

Töysän yläaste

Pilkkoset on meille luokanvalvojille entuudestaan tuttu yhteistyökumppani, sillä olemme samalla opettajaporukalla vetäneet useamman myyntikampanjan aiemmille valvontaluokillemme. Pitkä kokemus tutusta, toimivasta ja tuottoisasta myyntitavasta teki firman valinnasta meille äärimmäisen helpon. Tuotteet on vuosien aikana todettu laadukkaiksi ja prosentuaalinen voitto myydystä tuotepaketista on todella hyvä! Oppilaiden motivointiin käytimme näitä aiemmista kampanjoistamme saatuja kokemuksia.

Tavoitteen asettamista varten käytimme  tuottolaskuria, tietoa siitä, kuinka paljon nyt tarvitsemme ruokailua varten ja aiempien luokkaretkien budjetteja. Sitten vain asetin tavoitteen 2000 euroon, koska tiesin, että tämänkokoisella porukalla se on realistinen saavuttaa. Tavoite saavutettiin ja jopa jonkin verran ylitettiin! Siitä olen erityisen iloinen, sillä on mukava osoittaa oppilaille, että ahkeruudella tavoitteet saavuttaa.

Pillkoset-tuotteet olivat suurimmalle osalle oppilaista entuudestaan vieraita, mutta kun kampanjasta kerrottiin vanhempainillassa, näkyi vanhempien joukossa hyväksyvää päännyökyttelyä, ja sanoipa eräs äiti Pilkkoset-tuotteiden kestävän vuodesta toiseen. Erilaisilla bambutuotteilla luulisin olleen suurin menekki.

Pilkkosetin toimintatapaa on jo aiemminkin pidetty hyvänä, ja nyt henkilökohtaiset myyntilinkit tekivät siitä vielä paremman. Sitä oli helppo jakaa laajalle asiakasjoukolle. Tuotteet oli hyvin pakattu myyjäkohtaisesti. Tuotekassit oli selkeästi nimikoitu.

Asiakaspalvelu on ihan parasta A-luokkaa. Olen ottanut yhteyttä sähköpostilla, puhelimitse ja chatin kautta. Aina minulle on vastattu nopeasti ja ystävällisesti. Jokaiseen ongelmaan olen saanut vastauksen, eikä minulle naurettu edes siinä vaiheessa, kun toimimattoman salasanan syyksi paljastui se, että en ollut muistanut tallentaa muuttamiani tietoja! Samoin mieltäni lämmitti saamani kiitokset siitä, kun ilmoitin asiakaspalveluun virhetilanteesta, joka syntyi oppilaan myyntilinkkinsä kopioinnissa tapahtuneesta virheestä.

– Tiimivetäjä Päivi sekä luokanvalvojakollegani Riitta ja Anu

 

Pilkkoset tarjoaa yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella helpon ja turvallisen varainhankinta tavan ryhmille. Laaja tuotevalikoima, helpot työkalut ja selkeät ohjeet tekevät ansaitsemisesta vaivatonta.

Mietitkö vielä aloittamista? Tilaa tutustumispaketti, niin asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä, kertoo lisää ja antaa parhaat vinkit.