Pajulahden koulu 5lk.& 6lk

Pilkkoset 35-vuotta synttäriarvonnan marraskuun voittaja.
Jaa

KUOPION Pajulahden koulun 5.-6. luokkalaisten vanhemmille järjestetyssä vanhempain illassa kohdassa: ”muut esille tulevat asiat” joku vanhemmista ehdotti, että pitäisikö kevään 2024 Helsinkiin suuntautuvaan luokkaretkeen aloittaa varainkeruu. Ehdotuksia tuli jonkin verran ja koska minä olin jo aiempina vuosina, kun isommat tyttäreni olivat alakouluiässä, ”pyöräyttänyt” tällaisen Pilkkos-kampanjan, ehdotin, että voisin ottaa tämänkin vastuulleni. Tähän oli helppo lupautua, koska tiesin tämän kampanjan olevan helppo tapa ansaita rahaa.  Muut luokkien vanhemmat olivat mukana alusta saakka ja motivaatio tähän myyntityöhön oli hyvä.

Emme asettaneet euromääräistä tavoitetta. Kuten jo mainitsin, Pilkkoset kampanja valikoitui sen vuoksi, että tämä oli minulle tuttua ja turvallista. Pilkkoset tuotteita on helppoja myydä, sillä yrityksen tunnettuus on hyvä ja ihmiset tietävät tuotteiden olevan laadukkaita.

Myyntikampanjan alkaessa meitä myyjiä erityisesti ilahdutti myyntiartikkeleiden monipuolisuus. Myynnissä oli niin paljon muutakin kuin sukkia. Erityisesti palasaippuat ilahduttivat, niitä tilattiin myös lahjaksi. Myös keittiöpyyhkeet ja laudeliinat ovat erittäin hyviä lahjaideoita ( paitsi, etten raaskinut paketoida pyyhkeitä, koska otinkin ne omaan käyttööni! )

Pilkkosten myyntikampanjassa minua vastuuhenkilönä ilahdutti erityisen paljon sujuva ja mutkaton asiakaspalvelu. Myös helpot tiimisivut ja sieltä löytyvät suorat myyjäkohtaiset linkit olivat erittäin helppokäyttöiset ja niiden avulla myyntiä tulikin hienosti. Tosin kaikkea myyntiä ei tehty digitaalisesti.. Maalla kun asumme, tyttäreni Inka 5lk lähti eräänä kauniina sunnuntaiaamuna ystävänsä Liinan (myös 5lk) kanssa potkukelkalla myymään tuotteita ovelta ovelle ja tytöt tekivätkin hienosti työnsä, myyntiä tuli upeasti!

Tuotteet oli kivasti pakattu myyjäkohtaisesti, joten isoja tuotteiden pakkaustalkoita ei tarvinnut järjestää. Tästä myös kiitokset! Olemme erittäin tyytyväisiä kampanjaan, Pilkkosten tuotteisiin ja saamaamme asiakaspalveluun. Kiitos!!

Iso kiitos myös mukavasta yllätyksestä, kun olimme voittaneet marraskuun arpajaisissa. Tuo 350 euroa on meidän luokkaretkikassaamme iso raha!  KIITOS!

Kampanjan vastuuhenkilö Mia & koko myyntiporukka

 

Pilkkoset on suomalainen perheyritys, joka on toiminut luotettavana ja turvallisena varainhankintakumppanina erilaisille ryhmille jo vuodesta 1988.

Juhlimme 35-vuotiasta yritystämme arpomalla 2800€ syys-joulukuun aikana tuotetilauksen tehneiden ryhmien kanssa. Arvomme joka kuukausi 2×350€. Lue lisää ja tule juhlimaan kanssamme!🎈🎉

 

Mietitkö vielä aloittamista? Tilaa tutustumispaketti, niin asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä, kertoo lisää ja antaa parhaat vinkit.