Varainhankinta – hauskaa tekemistä yhdessä

Hei luokanopettaja, valmentaja tai vanhempi! Onko luokkasi, joukkueesi tai lapsesi koulu- tai harrastusryhmä suunnittelemassa luokkaretkeä, kisamatkaa tai muuta kalliimpaa hankintaa, mutta tarvittavat rahat uupuvat vielä kassasta? Ei hätää, meillä on tähän täydellinen ratkaisu! Helppoa varainhankintaa Jos koululuokka, joukkue tai yhdistys kaipaa lisää varoja, on varainhankinta helppo ja riskitön tapa kerätä rahaa erilaisiin tarpeisiin. Varainhankinta sopii loistavasti kisamatkojen ja luokkaretkien rahoittamiseen tai vaikkapa uusien varusteiden hankkimiseen. Jo parilla tehokkaalla varainhankintakampanjalla voi saada kasaan merkittävän summan. Varainhankinta on parhaimmillaan hauskaa yhdessä tekemistä, joka hitsaa koko porukan yhteen. Pilkkoset varainhankinta on turvallista kaikenikäisille, sillä se toteutetaan ennakkomyyntinä. Ensin kerätään tilaukset, jonka jälkeen lähetämme vain tilatun määrän tuotteita myyjille. Tällä tavoin ei tule hankittua ylimääräisiä tuotteita, jotka jäisivät myyjien nurkkiin pyörimään, vaan kaikki tuotteet saadaan toimitettua suoraan ostajille. Kätevää, vai mitä! Myös Pilkkosten kautta myytävät varainhankintatuotteet tekevät varainhankinnasta vaivatonta. Tuotteet ovat helposti myytäviä joka kodin tuotteita; laajasta valikoimastamme löytyy muun muassa makeisia ja ravintolisiä sekä arjen käyttötavaroita, kuten sukkia ja pyyhkeitä. Ostajat ovat usein mielissään kun saavat tukea luokkaa […]
Jaa

Hei luokanopettaja, valmentaja tai vanhempi! Onko luokkasi, joukkueesi tai lapsesi koulu- tai harrastusryhmä suunnittelemassa luokkaretkeä, kisamatkaa tai muuta kalliimpaa hankintaa, mutta tarvittavat rahat uupuvat vielä kassasta? Ei hätää, meillä on tähän täydellinen ratkaisu!

Helppoa varainhankintaa

Jos koululuokka, joukkue tai yhdistys kaipaa lisää varoja, on varainhankinta helppo ja riskitön tapa kerätä rahaa erilaisiin tarpeisiin. Varainhankinta sopii loistavasti kisamatkojen ja luokkaretkien rahoittamiseen tai vaikkapa uusien varusteiden hankkimiseen. Jo parilla tehokkaalla varainhankintakampanjalla voi saada kasaan merkittävän summan. Varainhankinta on parhaimmillaan hauskaa yhdessä tekemistä, joka hitsaa koko porukan yhteen.

Pilkkoset varainhankinta on turvallista kaikenikäisille, sillä se toteutetaan ennakkomyyntinä. Ensin kerätään tilaukset, jonka jälkeen lähetämme vain tilatun määrän tuotteita myyjille. Tällä tavoin ei tule hankittua ylimääräisiä tuotteita, jotka jäisivät myyjien nurkkiin pyörimään, vaan kaikki tuotteet saadaan toimitettua suoraan ostajille. Kätevää, vai mitä!

Myös Pilkkosten kautta myytävät varainhankintatuotteet tekevät varainhankinnasta vaivatonta. Tuotteet ovat helposti myytäviä joka kodin tuotteita; laajasta valikoimastamme löytyy muun muassa makeisia ja ravintolisiä sekä arjen käyttötavaroita, kuten sukkia ja pyyhkeitä. Ostajat ovat usein mielissään kun saavat tukea luokkaa tai joukkuetta, joten tuotteet menevät yleensä helposti kaupaksi.

Varainhankinta vaihe vaiheelta:

 • Valitaan myytävät tuotteet ja tilataan niiden myyntiesitteet varainhankintaa varten.
 • Aloitetaan varainhankintakampanja, eli varainhankintaan osallistuva porukka alkaa keräämään tilauksia ja varainhankinnasta vastaava kirjaa ne Tiimisivuille.
 • Kampanjan loppuessa tuotteet tilataan Pilkkosilta.
 • Lopuksi myyjät toimittavat tilatut myyntituotteet ostajille.

Pilkkosen verran parempi varainhankinta

Pilkkosten varainhankintapalveluun kuuluu koko paketti, mikä tekee varainhankinnasta erityisen helppoa ja kivaa. Meiltä saatte helposti myyvät tuotteet ja niiden myyntiesitteet, asiakaspalvelun, helppokäyttöiset Tiimisivut, myynnin tuen sekä vinkkejä, neuvoja ja ohjeita aina tarpeen tullen. Olemme varainhankinnan kumppanina luotettava toimija, joka tekee varainhankinnasta vaivatonta ja Pilkkosen verran parempaa. Lue alta kymmenen helppoa vinkkiä, miten varainhankinnan saa sujumaan vaivattomasti!

10 vinkkiä varainhankintaan:

 • Suunnittele varainhankintakampanjoiden aikataulut selkeästi.
 • Aseta realistinen varainhankinnan tavoite.
 • Valitse myyvät tuotteet ja tutustu niihin huolella.
 • Harjoittele myyntipuhe.
 • Kerro kuka olet ja mihin tarkoitukseen keräät rahaa.
 • Myynti on helppoa esimerkiksi sukulaisille, naapureille ja muille tutuille.
 • Myy peleissä, vanhempainilloissa tai muissa tapahtumissa.
 • Mainosta varainhankintaa sosiaalisessa mediassa.
 • Keksi luovia myynti-ideoita.
 • Toteuta useampi kampanja ja pidä myyntiaika lyhyenä.

Ei siis muuta kuin hommiin! Pilkkoset-varainhankinnan aloittaminen käy nopeasti, klikkaa vain ”Aloita myynti”-painiketta ja voitte käynnistää kampanjan vaikka heti.

Kiinnostuitko, mutta vielä mietityttää? Lue miten varainhankintakampanjat ovat sujuneet eri puolilla Suomea!