Varainhankintaa netissä myyntilinkin avulla

Mitä useammalle tuotteita esittelee, sitä varmemmin pääsette yhteiseen tavoitteeseen. Myyntikampanjassa kannattaa siis ottaa käyttöön monta myyntitapaa.
Jaa

Nyt se on täällä – myyntilinkki!

Sähköinen tilausjärjestelmämme Tiimisivut on saanut uuden toiminnon- myyntilinkin. Nyt myyjät voivat helposti jakaa omaa myyntilinkkiään ja kasvattaa myyntiä helpolla ja tehokkaalla tavalla.

Näin se toimii:

  • Jokainen myyjä löytää henkilökohtaisen myyntilinkin Tiimisivujen Tiimikaupasta.
  • Linkin voi jakaa haluamallaan tavalla esim. WhatsApissa, sähköpostilla tai somessa.
  • Linkin takaa asiakkaat löytävät Tiimikaupan ja voivat tutustua Pilkkosten laajaan tuotevalikoimaan. Asiakas valitsee haluamansa tuotteet ja tilaus tallentuu suoraan myyjän myynteihin.
  • Asiakkaat voivat myös itse jakaa linkkiä eteenpäin omille tutuilleen – näin kampanjanne voi tavoittaa erittäin suuren määrän innokkaita tukijoita!

Mitä useammalle tuotteita esittelee, sitä varmemmin pääsette yhteiseen tavoitteeseen. Myyntikampanjassa kannattaa siis ottaa käyttöön monta myyntitapaa: perinteinen paperinen tuotekuvasto, kuvaston jakaminen sähköisesti ja myyntilinkki tukevat onnistunutta kampanjaa varmasti.

Kun jokainen tekee oman osuuden myyntikampanjassa, jo muutaman viikon myyntikampanjalla on mahdollista kerätä merkittävä summa!

Haluatko aloittaa myyntikampanjan tai kuulla lisää meistä? Se onnistuu kätevästi joko soittamalla meille puh. 010 327 8500 tai täyttämällä tämä lomake.

Pilkkoset tarjoaa yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella helpon ja turvallisen varainhankinta tavan ryhmille. Laaja tuotevalikoima, helpot työkalut ja selkeät ohjeet tekevät ansaitsemisesta vaivatonta.

Tiimikauppa