Linnanmäki luokkaretki

Linnanmäki on aina varma valinta! Se tarjoaa kaikkea, mitä luokkaretkeltä voi odottaa.
Jaa

Olisiko kiva lähteä viettämään luokkanne kanssa luokkaretkeä huvipuistoon?

Linnanmäki on aina varma valinta! Perinteinen ja hyvämaineinen Linnanmäki tarjoaa kaikkea, mitä luokkaretkeltä voi odottaa.

Suomen vanhimmasta huvipuistosta löytyy jopa yli 40 huvipuistolaitetta. Linnanmäellä on mahdollista pelata useita eri pelejä, kuten ongintaa, onnenvetoa ja erilaisia pallopelejä mahtavilla palkinnoilla. Jos nälkä yllättää löydätte Linnanmäeltä myös eri ravintoloita ja kahviloita.

Huvittelun yhteydessä voi tietenkin herkutella myös hattaralla ja poppareilla!

Linnanmäelle on helppo matkustaa kauemmaltakin paikkakunnalta. Julkinen liikenne helpottaa matkustamista Helsingissä.

Vauhdikas Linnanmäki luokkaretki tarvitsee toteutuakseen kuitenkin rahaa esimerkiksi rannekkeisiin ja päivän sisältämiin muihin menoihin, jotta päivästä tulisi jokaiselle osallistujalle ikimuistoinen.

Pilkkosten myyntikampanjan avulla on helppo kerryttää luokan kassaa myymällä laajasta tuotevalikoimasta löytyviä laadukkaita tuotteitamme. Ryhmä tienaa jokaisesta myydystä tuotepaketista 4€. Myynnissä ei ole vaadittavia minimimääriä, toimitamme tuotteet ilman postikuluja ja jokainen myynti on vain plussaa ryhmällenne! Eli kampanjan suorittaminen on teille täysin riskitöntä.

Voitte aloittaa kampanjan olemalla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme tai täyttämällä nettisivuiltamme löytyvän lomakkeen: https://pilkkoset.fi/varainhankinta/aloita-ennakkomyynti/