Vanhempainyhdistys varainkeruu

Myyntikampanjassa myydään keskimäärin 15-17 pakettia tuotteita/myyjä. Kun jokaisesta paketista ansaitsee hyvin tuottoa, rahaa luokkaretkeen kertyy huimaa tahtia.
Jaa

Onko teillä olemassa hyvä porukka vanhempainyhdistyksessä ja haluaisitte mahdollistaa koululaisillenne unohtumattoman luokkaretken tai leirikoulun? Tai kenties päiväkodin pienokaisillenne hienon päivän?

Suunnitelmiinne löytyy vastaus – Pilkkoset!

Pilkkosten varainkeruu on helppoa ja tuottoisaa melko pienellä vaivalla. Ja mikä parasta, myyntiä voi tehdä vaikka suoraan kotisohvalta.

Yhteinen panos, suuri tuotto!

Miten aloittaa vanhempainyhdistyksen varainkeruu?

Kun olette saaneet yhdessä päätettyä varainkeruunne kohteen, voitte aloittaa myyntikampanjan.

Kampanjaan voi lähteä mukaan yksi tietty luokka tai päiväkodin ryhmä, tai vaihtoehtoisesti koko koulu tai päiväkoti.

Valitkaa vanhempainyhdistyksestänne yksi henkilö, joka toimii myyntikampanjassa vastuuhenkilönä.

Hän voi tilata meiltä myyntimateriaalit suoraan nettisivuiltamme täyttämällä myyntimateriaalien tilauslomakkeen tai olemalla suoraan yhteydessä asiakaspalveluumme. Vaikka kampanjaan valitaan aina yksi vastuuhenkilö, olemme pyrkineet tekemään heidän työstään mahdollisimman helppoa ja he eivät varmasti jää kampanjan ylläpidossa yksin ilman apua!

Soitamme tilauksen jälkeen vastuuhenkilölle ja kyselemme enemmän porukastanne, myyjien määrästä ja siitä, kuinka monta tuotekuvastoa myyntiä varten tarvitsette. Voimme suunnitella yhdessä, kuinka pitkä myyntiaika olisi juuri teidän ryhmällenne parhain. Kerromme puhelussa myös kattavat ohjeet kampanjaanne varten ja vastaamme kaikkiin kysymyksiinne. Puhelun jälkeen avaamme ryhmällenne sähköisen tilausjärjestelmän eli Tiimisivut ja lähetämme vastuuhenkilölle sähköpostin, josta löytyy kaikki kampanjan ohjeet vielä kertaalleen. Näin kampanjanne voi alkaa!

Tilaa myyntimateriaalit tästä: Aloita myynti

Tiimisivut

Vastuuhenkilö saa sähköpostilla Tiimisivuille pääkäyttäjätunnuksen, jolla hän pääsee luomaan kaikille myyjille omat käyttäjätunnukset. Myyjät tallentavat tilauksensa Tiimisivuille ja vastuuhenkilö pääsee kampanjan lopuksi lähettämään koko tiiminne tilauksen meille. Myyjät voivat jakaa myös Tiimisivuilta myyntilinkkiä suoraan asiakkailleen, jolla asiakkaat voivat itse tallentaa haluamiaan tilauksia. Myös myyjille löytyy kattavat ohjeet Tiimisivuilta. Myyjinä voi toimia sekä vanhemmat, että lapset. Tarkoituksena on, että myynti olisi kaikille kivaa ja yhteistä puuhaa.

Miten tuotteiden toimitus ja jakelu tehdään?

Kun vastaanotamme tilauksenne, varastomme kerää ja lähettää tuotteet 3-5 arkipäivässä. Voitte valita tuotteiden toimituksen Postin toimituspisteeseen, suoraan koululle/päiväkotiin tai halutessanne jonkun vanhemman kotiin, josta myyjät voivat noutaa tilauksensa.

Kun tuotteet ovat saapuneet, pääsevät myyjät jakamaan tilaukset asiakkailleen. Hurraa! Kampanja on suoritettu ja teillä on tilillä kiva summa käytettäväksi kohdettanne varten.

Miten maksu hoituu?

Ryhmällenne muodostuu yksi yhteinen lasku, josta veloitamme vain Pilkkosten osuuden, joten tuotto jää suoraan teille. Vanhempainyhdistyksen varainkeruu sujuu helpoiten niin, että teillä on yhteinen tili, johon kaikki myyjät siirtävät asiakkailtaan keräämänsä maksut. Kun myyjät tekevät vain yhden suorituksen ryhmän tilille, helpottaa tämä rahastonhoitajan tehtävää.

Jos haluatte jatkossa tehdä uudelleen myyntikampanjan, toimii se täysin saman lailla kuin aiemminkin. Ja mikä parasta, jo kerran luodut Tiimisivunne ovat valmiiksi taas käytössänne käyttäjätunnuksineen.

Entä jos ette ole vielä varmoja kampanjan aloituksesta?

Tilatkaa tutustumispaketti!

Soitamme teille vastaanotettuamme tilauksenne ja kerromme pääpointit kampanjan suorittamiseen. Kun saatte tutustumispaketin, voitte tutkia sitä rauhassa vaikka vanhempainillassa ja miettiä olisiko juuri meidän kanssa kiva tehdä kampanja. Lähetämme tutustumispaketin tilaajalle myös sähköpostin, jossa on hyviä vinkkejä ja tietoja Pilkkosten kampanjaa varten. Kyseistä sähköpostia voi helposti jakaa vanhempien kesken ja näin tärkeimmät infot tavoittavat teidät kaikki.

Tutustumispaketti ei sido teitä vielä mihinkään, joten voitte huoletta tehdä tilauksen.

Tutustukaa meihin – ette menetä siinä mitään!

Tilaa tutustumispaketti tästä: Tutustumipaketti