Cheer Stars Ry

Päädyimme tekemään koko seuran varainkeruun pilkkosten kautta, koska sivut olivat selkeät ja kampanjan teko/aloitus oli helppo.
Jaa
Tuotto 9484€
Koko Cheer Starsin seura teki myyntikampanjan ja lopputulos oli sen mukainen. Huikealla tuotolla saadaan katettua mukavasti seuran toimintaan liittyviä kuluja.

Chher Stars Ry on vuonna 2002 perustettu kuopiolainen cheerleadingin erikoisseura. Seurassa on toimintaa sekä cheertanssi- että kilpacheerleadingpuolella Harrastajia seurassa on yli 450 ikähaitarilla 4-50v.

Päädyimme tekemään koko seuran varainkeruun pilkkosten kautta, koska sivut olivat selkeät ja kampanjan teko/aloitus oli helppo. Tuotteet ovat myös usealle tutut, joten myynti oli helppoa. Seuralla ei ollut euromääräistä tavoitetta, mutta ylitimme ehdottomasti odotukset.

Kampanja sujui muuten hyvin, kunnes kohtasimme kaikkiin vaikuttaneen korona-kevään ja osalla joukkueista kampanjan loppuvaihe sattui ikävästi tämän päälle. Loppujen lopuksi tästä huolimatta kampanjasta jäi hyvä fiilis. Pilkkosten tuotteet ovat olleet hyvälaatuisia ja tykättyjä!

Kohdetta kerätyille rahoille ei suoraan ollut, mutta kaikki tuotto menee seuran toimintaan mm. tarvikkeisiin ja treenivuoro maksuihin.

 

Janita Sikanen

Myyntikampanjan vastuuhenkilö

Seuran tapahtumasihteeri

https://www.cheerstars.fi/

Suomalainen Pilkkoset on toiminut luotettavana ja turvallisena varainhankinta kumppanina jo vuodesta 1988.  Olemme jakaneet yli 18 miljoonaa euroa tuottoa erilaisille ryhmille.  Tänäkin vuonna tuhannet koulut, seurat ja yhteisöt tekevät Pilkkosten tuotteita myymällä unelmistaan totta. Miksette siis tekin?

Lue muiden ryhmien onnistumistarinoita:

Tammeron Partiolippukunta

Maikkulan koulu 5A

Raumon koulu 7D

West Coast Vikings Cheerleaders, Rust

Kiviojan koulu 5lk.

Kouvolan KJP C15

Huttukylän koulun 5.lk ja 6.lk.