Tammeron Partiolippukunta

Olemme partiolippukunta Tammerossa myyneet Pilkkosten tuotteita jo useita kertoja, aina parin vuoden välein. Tuotteet ovat olleet laadukkaita, ja monet myyjistä ja heidän asiakkaistaan tuntevat ne jo hyvin.
Jaa
Tuotto 1540€
Tammerolainen partiolippukunta myi Pilkkoset tuotteita tulevaa leirimatkaansa varten. Myyntityö oli tuttua, sillä kampanjoita oli tehty jo aikaisempina vuosina.

Olemme partiolippukunta Tammerossa myyneet Pilkkosten tuotteita jo useita kertoja, aina parin vuoden välein. Tuotteet ovat olleet laadukkaita, ja monet myyjistä ja heidän asiakkaistaan tuntevat ne jo hyvin. Tämä on helpottanut myyntityötämme.

Tänä vuonna saimme tuottoa 1 540 euroa. Myyjiä oli reilu 50. Suosituimpia tuotteita olivat esimerkiksi erilaiset bambusukat ja Pro x varreton -sukat. Varsinkin bambusukista on tullut monille täydelliset arkisukat. Myös saunatuotteita on päätynyt usean kodin lauteille.

Kampanja sujui hyvin tänä vuonna, kuten aiempinakin vuosina. Tuotto on meillä aina ollut noin 1 500– 2 000 euroa. Myyntiä teimme noin kuukauden ajan, ja yhteensä kampanja oli ohi seitsemässä viikossa. Verkossa tehtävät tilaukset helpottavat ryhmänjohtajien työtä ja kampanjavastaava näkee koko myyntiporukan tilanteen.

Olemme pystyneet käyttämään Pilkkosten valmiita myyntiohjeita pienillä muokkauksilla. Tuotekuvasto on ollut kätevä tapa myyjillemme esitellä tuotteita sukulaisille ja naapureille.

Partiota tehdään vapaaehtoistyönä, ja tavoitteenamme on tarjota edullinen harrastus, jotta mahdollisimman moni lapsi ja nuori voisi tulla mukaan. Varainhankinnalla tuemme esimerkiksi tänä kesänä Hämeen Partiopiirin Ilves-leirille lähtijöitä. Lisäksi maksamme joukkueiden osallistumismaksuja partiotaitokisoihin ja päivitämme retkeilyvarusteita. Ulkona pärjää säällä kuin säällä, kun varusteet ovat kunnossa.

Emmeköhän myy Pilkkosten tuotteita taas parin vuoden päästä uudestaan, kun asiakkailla on tarvetta uusille sukille!

Milla Laakso, Tammero

Suomalainen Pilkkoset on toiminut luotettavana ja turvallisena varainhankinta kumppanina jo vuodesta 1988.  Olemme jakaneet yli 16 miljoonaa euroa tuottoa erilaisille ryhmille.  Tänäkin vuonna tuhannet koulut, seurat ja yhteisöt tekevät Pilkkosten tuotteita myymällä unelmistaan totta. Miksette siis tekin?

Lue muiden ryhmien onnistumistarinoita:

Kokkolan KPV-06 Pojat

Sivin Sisun C-tytöt

Maikkulan koulu 5A

Raumon koulu 7D

Valkeakoksen Roukon koulu 5B

West Coast Vikings Cheerleaders, Rust

Kiviojan koulu 5lk.

Kouvolan KJP C15

Huttukylän koulun 5.lk ja 6.lk.