Huttukylän koulun 5.lk ja 6.lk

Oppilaiden vanhemmat sanovat, että sukkia ja muita Pilkkosten tuotteita menee aina ja niiden menekki on taattu.
Jaa
Tuotto 1848€
Huttukylän koulun 5.lk ja 6.lk keräsivät varoja leirikouluaan varten. Tutuilla ja laadukkailla tuotteilla ryhmä saavutti huikean tuloksen.

Valitsimme rahankeruuta varten yhteistyökumppaniksi Pilkkoset. Pilkkoset on ylivoimaisesti tuottoisin tapa kerätä rahaa retkiä ja leirikoulua varten. Oppilaiden vanhemmat sanovat, että sukkia ja muita Pilkkosten tuotteita menee aina ja niiden menekki on taattu. Lisäksi meillä on edellisiltä vuosilta hyviä kokemuksia Pilkkosten asiakaspalvelusta. Jos puutteita toimituksessa on ollut, ne on nopeasti korjattu.

Tavoitteena oli saada kasaan 1600-1800€. Laskimme, kuinka paljon jokaisen oppilaan on myytävä tuotteita. Tuotteiden myynti jopa ylitti odotukset ja kassaan kertyi yhteensä 1848€. Tämä on mielestämme huikea tulos.

Pilkkosten laatu on hyvää. Ne on miellyttävästi pakattu ja tulevat siististi pusseissa oppilaille. Nämä on helppo jakaa sitten ostajille. Meillä suosikiksi nousivat Bambu-tuotteet. Niitä meni aikaisempiin myyntikampanjoihin verrattuna paljon.

Itse kampanja sujui todella hyvin. Oppilaat myivät tuotteet ennakkoon naapurustoon, sukulaisille ja vanhempien työpaikoilla. Myynti oli helppoa, koska Pilkkosten tuotteita oli helppo myydä. Aina on sukat lopussa….

Pilkkosten toimintatapa on varainkeruun näkökulmasta helppo. Tuotteet myydään ennakkoon ja vasta sitten tilataan Pilkkosilta. Tällöin riskiä myynnin suhteen ei synny. Tiimisivut ovat helppokäyttöiset, samaa ryhmää voi käyttää vuodesta toiseen. Tiimisivujen avulla opettajan on helppo seurata myyntiä, hallita myyjiä ja seurata myynnin edistymistä. Asiakaspalvelu toimii hyvin ja vastaukset ovat nopeita. Voimme suositella.

Olemme lähdössä leirikouluun keväällä 2020. Keräämme varoja kaksi vuotta. Tarkoitus on suunnata lumiseen Vuokattiin nauttimaan ansaituista leirikoulupäivistä.

Lassi Heikkilä, luokanopettaja

 

Suomalainen Pilkkoset on toiminut luotettavana ja turvallisena varainhankinta kumppanina jo vuodesta 1988.  Olemme jakaneet yli 16 miljoonaa euroa tuottoa erilaisille ryhmille.  Tänäkin vuonna tuhannet koulut, seurat ja yhteisöt tekevät Pilkkosten tuotteita myymällä unelmistaan totta. Miksette siis tekin?

Lue muiden ryhmien onnistumistarinoita:

Kokkolan KPV-06 Pojat

Sivin Sisun C-tytöt

Tammeron Partiolippukunta

Maikkulan koulu 5A

Raumon koulu 7D

Valkeakoksen Roukon koulu 5B

West Coast Vikings Cheerleaders, Rust

Kouvolan KJP C15