West Coast Vikings Cheerleading Rust

Myynti sujui niin hyvin, että jouduimme järjestämään vielä uuden lisämyynnin, sillä tuotteet olivat niin haluttuja, että osa tilaajista halusivat tilata lisää!
Jaa
Tuotto 1380€
West Coast Vikingsien cheerleading joukkue Rust teki kampanjan syksyllä pidettäviin kisoihin. Se meni loistavasti ja tavoite tuplaantui!

Rust on jaostomme klassikkojoukkue, joka koostuu noin 30:sta, yli 25 vuotiaasta naisesta. Joukkue on menestynyt hyvin oman sarjansa kilpailuissa. Monet ovat löytäneet lajin pariin omien lasten harrastuksen kautta.

Päädyimme myymään Pilkkosia äänestyksen perusteella. Emme myöskään olleet myyneet näitä tuotteita ennen.

Vähimmäistavoitteenamme oli saada kasaan rahat kisamusiikkiin syksyn kisoihin. Tämän takia asetimme jokaiselle vähimmäismyyntimäärän, jonka jokainen ylitti hienosti ja tuplasimme tavoitteemme! Loput rahat käytämme vuoden aikana järjestettäviin leirityksiin.

Myynti sujui niin hyvin, että jouduimme järjestämään vielä uuden lisämyynnin, sillä tuotteet olivat niin haluttuja, että osa tilaajista halusivat tilata lisää!

Meidän joukkeen ehdoton suosikki oli komressiosäärystimet, jotka ovat superhyviä käytettäväksi treeneissä!

Aiomme todellakin pitää Pilkkoset mielessämme, kun mietimme ensikauden varainkeruita!

Iida Kossila

Joukkueenjohtaja, Rust 2019

West Coast Vikings Cheerleaders

 

Suomalainen Pilkkoset on toiminut luotettavana ja turvallisena varainhankinta kumppanina jo vuodesta 1988.  Olemme jakaneet yli 16 miljoonaa euroa tuottoa erilaisille ryhmille.  Tänäkin vuonna tuhannet koulut, seurat ja yhteisöt tekevät Pilkkosten tuotteita myymällä unelmistaan totta. Miksette siis tekin?

Lue muiden ryhmien onnistumistarinoita:

Kokkolan KPV-06 Pojat

Sivin Sisun C-tytöt

Tammeron Partiolippukunta

Maikkulan koulu 5A

Raumon koulu 7D

Valkeakoksen Roukon koulu 5B

Kiviojan koulu 5lk.

Kouvolan KJP C15

Huttukylän koulun 5.lk ja 6.lk.