Kouvolan KJPC15

Myyntiin osallistui 17 myyjää ja tavoitteemme tuplaantui, joten ei voi olla muuta kuin tyytyväinen.
Jaa
Tuotto 1580€
Kouvolalainen KJPC15 keräsi rahaa harjoitusleiriä varten. Onnistunut kampanja tuplasi ryhmän myyntitavoitteen.

Kouvolan jalkapallon joukkue KJPC15 päätti alkuvuodesta toteuttaa syksyllä harjoitteluleirin Espanjan aurinkoon FutbolSaloun jalkapallokeskukseen yhteistyössä Pelimatkojen kanssa.  Pilkkoset valitsimme myyntikampanjaan tuotteiden kotimaisuuden, laadun ja luotettavuuden takia. Monelle Pilkkoset olivatkin entuudestaan tuttuja tuotteita, joten myynti oli helppoa.

Myyntikampanjamme kesto oli reilut kaksi viikkoa. Tämä oli mielestämme riittävä. Hyvin suunnitellulla myyntikampanjalla on aina tavoite.  Asetimme tavoitteeksi 10 pkt/myyjä eli 720€. Myyntiin osallistui 17 myyjää ja tavoitteemme tuplaantui, joten ei voi olla muuta kuin tyytyväinen. Myynnin rekisteröiminen ja tavoitteiden seuraaminen oli helppoa sähköisen järjestelmän avulla. Myydyimpiä tuotteita olivat bambusukat. Tuotteet tulivat sovitussa aikataulussa.

Olemme kampanjan päättymisen jälkeen tehneet jo yhden lisätilauksen ja toista on jo suunnitelmissa.  

Nina Metsola, vanhempi

 

Suomalainen Pilkkoset on toiminut luotettavana ja turvallisena varainhankinta kumppanina jo vuodesta 1988.  Olemme jakaneet yli 16 miljoonaa euroa tuottoa erilaisille ryhmille.  Tänäkin vuonna tuhannet koulut, seurat ja yhteisöt tekevät Pilkkosten tuotteita myymällä unelmistaan totta. Miksette siis tekin?

Lue muiden ryhmien onnistumistarinoita:

Kokkolan KPV-06 Pojat

Sivin Sisun C-tytöt

Tammeron Partiolippukunta

Maikkulan koulu 5A

Raumon koulu 7D

Valkeakoksen Roukon koulu 5B

West Coast Vikings Cheerleaders, Rust

Kiviojan koulu 5lk.

Huttukylän koulun 5.lk ja 6.lk.