Sievin Sisun C-tytöt

Joka vuosi olemme myyneet Pilkkosia ja saaneet leirikassaan mukavasti rahaa.
Jaa
Tuotto 1412€
Sievin Sisun pesistytöt tekivät Pilkkoset-kampanjan pesäpalloleiriä varten. Sehän sujui tottakai loistavasti, kun kokemusta oli jo useamman vuoden takaa.

Sievin Sisun pesistytöt ovat keränneet jo useamman vuoden ajan Pilkkosten avulla rahaa valtakunnallisiin pesäpalloleireihin.

Joukkueessa on kaksitoista pelaajaa ja tällaisella pienelläkin porukalla voi aivan hyvin uskaltautua myymään Pilkkosia.

Aloitimme Pilkkosten kanssa ensimmäisen kampanjan 2017. Silloin kohteena oli Turun pesäpalloleirin kuljetuskustannukset. Onnistuimme silloin loistavasti. Tämän jälkeen 2018 oli vuorossa Seinäjoki ja tänä keväänä Hyvinkään pesäpallon nuorisoleiri. Joka vuosi olemme myyneet Pilkkosia ja saaneet leirikassaan mukavasti rahaa. Tänä vuonna myimme eniten Pro-X -urheilusukkia. Niitä tilasimme kyllä itsellemmekin. Suosittelemme varainhankintaan Pilkkosia, kaikki sujui todella hyvin ja helposti. Leirille on rahat nyt kasassa! Pesispelejä odotellessa terkkuja kaikille lähettää Sievin Sisun C-tyttöjen pesisjoukkue.

Sari Paananen

 

Suomalainen Pilkkoset on toiminut luotettavana ja turvallisena varainhankinta kumppanina jo vuodesta 1988.  Olemme jakaneet yli 16 miljoonaa euroa tuottoa erilaisille ryhmille.  Tänäkin vuonna tuhannet koulut, seurat ja yhteisöt tekevät Pilkkosten tuotteita myymällä unelmistaan totta. Miksette siis tekin?

Lue muiden ryhmien onnistumistarinoita:

Tammeron Partiolippukunta

Maikkulan koulu 5A

Raumon koulu 7D

West Coast Vikings Cheerleaders, Rust

Kiviojan koulu 5lk.

Kouvolan KJP C15

Huttukylän koulun 5.lk ja 6.lk.