Kiviojan koulu 5.lk

Olisimme tyytyväisiä, jos saisimme voittoa 1000€  - saimmekin lähes 1300€. Olimme todella tyytyväisiä.
Jaa
Tuotto 1300€
Kiviojan koulun 5.lk oli tehnyt kampanjaa tulevaa leirikouluaan varten. Unelmat leirikoulun onnistumisesta varmasti toteutuvat näin!

Meidän luokka valitisi Pilkkoset -tuotteiden myynnin, koska opettaja suositteli Pilkkosia. Hän oli itse ostanut niitä aikaisemmin ja asusteet olivat olleet hyvälaatuisia. Totesimme selatessamme myyntiesitteitä, että Pilkkosilla oli hyvä valikoima ja paljon erilaisia tuotteita, joita ajattelimme olevan helppo myydä. Ja näin olikin. Itse myyntityö oli aika helppoa, kunhan vain jaksoi yrittää. Kun kirjasimme tilaukset Pilkkosien järjestelmään, niin ne tulivat nopeasti koululle, muistaaksemme jo seuraavana päivänä. Saimme toimitettua tilaukset ostajille siten nopeasti.

Meillä ei ollut tarkkaa myyntitavoitetta, mutta ajattelimme, että olisimme tyytyväisiä, jos saisimme voittoa 1000€  – saimmekin lähes 1300€. Olimme todella tyytyväisiä.

Rahaa keräämme leirikoulua varten, jonne menemme vuoden kuluttua eli kuudennella luokalla. Haluaisimme, että leirikoulussa olisi paljon kivaa tekemistä. Siitä tulee kyllä huippu ja emme malta odottaa 6lk luokkaretkeä!

Kiviojan koulun 5. luokka

 

Suomalainen Pilkkoset on toiminut luotettavana ja turvallisena varainhankinta kumppanina jo vuodesta 1988.  Olemme jakaneet yli 16 miljoonaa euroa tuottoa erilaisille ryhmille.  Tänäkin vuonna tuhannet koulut, seurat ja yhteisöt tekevät Pilkkosten tuotteita myymällä unelmistaan totta. Miksette siis tekin?

Lue muiden ryhmien onnistumistarinoita:

Kokkolan KPV-06 Pojat

Sivin Sisun C-tytöt

Tammeron Partiolippukunta

Maikkulan koulu 5A

Raumon koulu 7D

Valkeakoksen Roukon koulu 5B

West Coast Vikings Cheerleaders, Rust

Kouvolan KJP C15

Huttukylän koulun 5.lk ja 6.lk.