Kokkolan KPV-06 Pojat

Tuotteet oli helppo jakaa myyjille kun olivat näppärästi valmiiksi kasseissa, missä nimi ja pussien määrä pohjassa.
Jaa
Tuotto 1360€
Kokkolan KPV-06 poikien joukkue teki Pilkkoset-kampanjan. Ensikertalaisille tuli mehevä potti kassaan.

 

Minuun otti yhteyttä Pilkkosten edustaja ja vähän ex-tempore lähdettiin myymään tuotteita. Me emme olleet aikaisemmin myyneet mitään joukkueen kanssa.

Ajateltiin porukan vähentymisen myötä saada pelivaraa loppuporukalle ettei aina tarvitse olla maksamassa lisää jostain hallivuokrasta tms.

Tavoitteeksi otettiin että jokainen myisi 10 pakettia eli 960€ joka sitten menikin reilusti yli. Myimme tuotteita tuttaville ja osa vanhemmista vei kuvastoa työpaikoille. Myös sosiaalista mediaa käytettiin hyväksi.

Laadukkaita tuotteita oli helppo myydä ja moni tiesikin valmiiksi tuotteet. Joku kyseli Facebookissakin että onko joku porukka myymässä Pilkkosia. Sukat olivat suurin myyntivaltti!

Nettisivut olivat selkeät ja sieltä oli helppo seurata tilannetta.  Tuotteet oli helppo jakaa myyjille kun olivat näppärästi valmiiksi kasseissa, missä nimi ja pussien määrä pohjassa. Ainoaksi ongelmaksi oli tulla pakkauslaatikoiden sopiminen autoon, mutta järjestelemällä sinne onneksi mahtuivat.

Ehdottomasti hyödynnetään Pilkkosia toistekin. Tai ainakin pitää kohta alkaa kyselemään kuka niitä myisi 🙂

Paula Peltoniemi

Joukkueenjohtaja

 

Suomalainen Pilkkoset on toiminut luotettavana ja turvallisena varainhankinta kumppanina jo vuodesta 1988.  Olemme jakaneet yli 16 miljoonaa euroa tuottoa erilaisille ryhmille.  Tänäkin vuonna tuhannet koulut, seurat ja yhteisöt tekevät Pilkkosten tuotteita myymällä unelmistaan totta. Miksette siis tekin?

Lue muiden ryhmien onnistumistarinoita:

Sivin Sisun C-tytöt

Tammeron Partiolippukunta

Maikkulan koulu 5A

Raumon koulu 7D

West Coast Vikings Cheerleaders, Rust

Kiviojan koulu 5lk.

Kouvolan KJP C15

Huttukylän koulun 5.lk ja 6.lk.