Maikkulan koulu 5A

Mitään kummempia kommelluksia ei tullut ja myyjälahjat olivat mieluinen yllätys oppilaille.
Jaa
Tuotto 1308€
Maikkulan koulun 5A luokka keräsi Pilkkoset-kampanjalla hyvän potin leirikoulua varten. 

Leirikoulurahaston kartuttamiseksi myimme Pilkkosten tuotteita tammikuussa 2019. Parhaiten kaupaksi menivät erilaiset sukat ja varsinkin villasukat olivat suosittuja kovien pakkasten aikaan.

Oppilaiden mukaan tuotteita oli helppo myydä ja tuotteet ovat tuttuja laadultaan monille ostajille jo entuudestaan. Osa myynnistä tehtiin tutuille, osa myytiin ovelta ovelle ja myös oppilaiden vanhemmat ottivat myyntilistoja mukaan mm. työpaikoilleen. Mitään kummempia kommelluksia ei tullut ja myyjälahjat olivat mieluinen yllätys oppilaille.

Myyntiaika oli noin kaksi viikkoa. Tavoitteena ei ollut tiettyä rahamäärää, mutta ajateltiin, että noin tuhannen euron tuotto olisi jo hyvä onnistuminen. Tavoite täyttyikin selkeästi useammalla satasella.  

Vastuuhenkilönä koin Pilkkosilta tilaamisen helpoksi. Kun kaikki myyjät listaavat tilauksensa nettisivuille, niin vastuuhenkilön tarvitsi vain vahvistaa tilaus ja tuotteet olivat pian toimitettuina.

Joona Holappa

 

Suomalainen Pilkkoset on toiminut luotettavana ja turvallisena varainhankinta kumppanina jo vuodesta 1988.  Olemme jakaneet yli 16 miljoonaa euroa tuottoa erilaisille ryhmille.  Tänäkin vuonna tuhannet koulut, seurat ja yhteisöt tekevät Pilkkosten tuotteita myymällä unelmistaan totta. Miksette siis tekin?

Lue muiden ryhmien onnistumistarinoita:

Kokkolan KPV-06 Pojat

Sivin Sisun C-tytöt

Tammeron Partiolippukunta

Raumon koulu 7D

Valkeakoksen Roukon koulu 5B

West Coast Vikings Cheerleaders, Rust

Kiviojan koulu 5lk.

Kouvolan KJP C15

Huttukylän koulun 5.lk ja 6.lk.