Muhos Volley -96 ry.

Lentopallon erikoisseura tähtää kesän 2023 Power Cupiin.
Jaa
Tuotto 2472 €

Olemme lentopallon erikoisseura pienehkössä Muhoksen kunnassa Oulun seudulla. Kylällämme on menossa melkoinen lentopallobuumi tällä hetkellä ja varojen hankintaa täytyy tehdä jatkuvasti, kun tarvitaan uusia peliasuja, välineitä ja rahaa kasvaviin matkakustannuksiin. Näiden lisäksi keräämme rahaa ensi kesän Power Cupiin, joka pelataan Imatralla ja meillä on sinne tooosiii pitkä matka.

Olemme keränneet Pilkkosilla rahaa jo useampana vuotena, joten tuotteet ja tavat olivat  pääosin tuttuja talkoolaisille. Erikoisesti tänä syksynä tsemppasin väkeä käyttämään tuota uutta verkkokauppa mahdollisuutta.

Meillä oli tavoitteena 2400,- euroa ja saavutimme sen 95 %, uskon, että saamme vielä sen verran lisätilauksia, että tavoite täyttyy .

Olemme tehneet kamppanjoita jo useampana vuonna ja todenneet tuotteet hyviksi ja silloinhan niitä on helppo kaupata ja niistä tulee välillä myös ihan kysyntää, että milloin tuotteita on taas tarjolla. Tuotteet on todettu hyviksi, en ole tehnyt tarkempaa kartoitusta mikä olisi suosikkituote.

Meillä on ollut sama yhteyshenkilö Pilkkosista kokoajan ja kaikki on hoitunut mallikkaasti. Tuotteet ovat tulleet nopeasti ja ne on helppo jakaa. koska ne on valmiiksi lajiteltuina. Olen tähän tapaan enemmän kuin tyytyväinen.

– Kaija, kampanjan vastuuhenkilö

Pilkkoset tarjoaa yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella helpon ja turvallisen varainhankinta tavan ryhmille. Laaja tuotevalikoima, helpot työkalut ja selkeät ohjeet tekevät ansaitsemisesta vaivatonta.

Mietitkö vielä aloittamista? Tilaa tutustumispaketti, niin asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä, kertoo lisää ja antaa parhaat vinkit.