Kiteen Jääsudet U14

Pilkkoset 35-vuotta synttäriarvonnan lokakuun voittaja.
Jaa

Olemme jääkiekkojoukkue Kiteeltä, Pohjois-Karjalasta. Joukkueessa pelaa -08, -09 ja -10 syntyneitä nuoria. Keräsimme myyntikampanjalla rahaa mm. joukkueen pelimatkoihin.

 

Olemme aiemmin keränneet Pilkkosilla rahaa, joten ei tarvinnut paljon tsempata, ahkera porukka myymään. Asetimme tavoitteeksi 760€ ja se saavutettiin, sillä kampanja tuotti 1088€!

Laadukkaita ja helposti myytäviä tuotteita on helppo myydä. Suosikkeja olivat sukat, kivat uudet muumituotteet sekä kodin tekstiilit.

Mitä mieltä olimme Pilkkosten toimintatavasta? Tiimitunnus, myyntilinkin jako, tuotteiden pakkaaminen, tuotteiden jakaminen myyjille ja asiakaspalvelu – kaikki toimi moitteettomasti.

Heidi, kampanjan vastuuhenkilö

 

 

Pilkkoset on suomalainen perheyritys, joka on toiminut luotettavana ja turvallisena varainhankintakumppanina erilaisille ryhmille jo vuodesta 1988.

Juhlimme 35-vuotiasta yritystämme arpomalla 2800€ syys-joulukuun aikana tuotetilauksen tehneiden ryhmien kanssa. Arvomme joka kuukausi 2×350€. Lue lisää ja tule juhlimaan kanssamme!🎈🎉

 

Mietitkö vielä aloittamista? Tilaa tutustumispaketti, niin asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä, kertoo lisää ja antaa parhaat vinkit.