PKKU/TB naiset

Kun vuosibudjetti on suuri, on varainhankinta hyvä tapa vahvistaa joukkueen kassaa. Näin esim. pelaajien kuukausimaksut eivät nouse kohtuuttomasti.
Jaa
Tuotto 1268€

PKKU/TB naiset tekivät onnistuneen myyntikampanjan helmikuussa 2021. Ryhmän tavoitteena oli ansaita n. 600€. Tavoite tuplaantui, sillä tuottoa tuli upeat 1268€. Kampanjan vastuuhenkilö Päivi kertoo hieman lisää:

-Olen iloinen, että tähän varainhankintaan lupautui 17 myyjää. Joukkueessamme on reilu 30 pelaajaa, joten mielestäni osallistujia oli ihan mukavasti. Lisäksi osa toimi ostajina. Tällainen lisää me -henkeä ja vanhemmat voivat myös näin tukea nuorensa harrastustoimintaa.

Vuosibudjetti tällä tasolla pelaavalla joukkueella on jo melkoisen suuri. Joukkueen budjetti laadittiin siten, että varainhankintaakin tulisi tehdä. Näin pelaajien kuukausimaksut eivät nouse kohtuuttomasti.

Miten motivoitte porukan mukaan kampanjaan?

 -Pilkkoset -tuotteet ovat tuttuja monille jo entuudestaan, joten tuotteita oli helppo myydä.

Myynnin aikana laitoin väliaikatietoja joukkueen WhatsApp – ryhmään myynnistä ja nostin myyntitavoitetta, kun huomasin, että alun tavoite oli täyttymässä helposti. Myyntiajan lähetessä loppua, laitoin tuotosta viestiä päivittäin tsempatakseni myyjiä niin, että saimme tonnin rikki.

Millaisia myyntitapoja käytitte?

 -En tiedä, miten muu toimivat, mutta itse laitoin kavereilleni Facebookiin mainosta, myin naapureille, ystäville ja työkavereille.

Millaista auttamisen halua ostajilta/ alueelta löytyi?

-Työkavereitteni kanssa meillä on sanaton sopimus siitä, että pyrimme auttamaan toisiamme lastemme harrastusten varainhankinnassa ja siksi oma myyntinikin onnistui niin hyvin!

Pelottiko tehdä kampanjaa koronan aikana?

-Korona-aika ei vaikuttanut mitenkään kampanjan käynnistämiseen.

Miten tuotteiden jakaminen myyjille onnistui?

-Tuotteet oli helppo jakaa myyjille, koska olivat valmiiksi pakattu.

Kun tuotteet saapuivat ryhmälle, oli varastollamme tapahtunut pari keräilyvirhettä.

Jos näin pääsee tapahtumaan, korjaamme tilanteen aina mahdollisimman nopeasti.

 

Suuret onnittelut vielä ryhmän tuottoisasta kampanjan suorittamisesta ja tsemppiä tuleviin peleihin!  ⚽

 

Pilkkoset tarjoaa yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella helpon ja turvallisen varainhankinta tavan ryhmille. Laaja tuotevalikoima, helpot työkalut ja selkeät ohjeet tekevät ansaitsemisesta vaivatonta.

Mietitkö vielä aloittamista? Tilaa tutustumispaketti, niin asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä, kertoo lisää ja antaa parhaat vinkit.

Nappaa tästä 5 vinkkiä turvalliseen myyntikampanjaan.