Jääkiekkojoukkue Team Flamesille rahaa kausimaksuihin 3737 €

Hyvinkääläinen naisten jääkiekkojoukkue Team Flames on ansainnut Pilkkoset –kampanjoilla yhteensä 3 737 €, tällä kertaa suosi myös arpaonni 200 euron bonuksella.
Jaa
Tuotto 3 737€
Hyvinkääläinen naisten jääkiekkojoukkue Team Flames on ansainnut Pilkkoset –kampanjoilla yhteensä 3 737 €, tällä kertaa suosi myös arpaonni 200 euron bonuksella.

Team Flames on hyvinkääläinen naisten jääkiekkojoukkue, joka pelaa harrastesarjan classic -ja light -tasoilla. Meitä on 33 pelaajaa ja 2 valmentajaa. Ikähaarukka on parikymppisistä viisikymppisiin. Joukkueella taitaa olla 5.vuosi menossa . Vaikka porukka on vaihtunut vuosien varrella, arvioisin että mukana on edelleen ainakin 10 pelaajaa, jotka ovat olleet alusta alkaen mukana.

Lähes kaikilla joukkueessa pelaavilla on lapsia, jotka harrastavat jääkiekkoa ja siksi joukkue alun perin perustettiinkin: äitien joukkueeksi. Ymmärretään vähän paremmin, mistä lajissa on kyse ja ollaan kiinnostuneempia lasten harrastuksesta. 🙂  Ja kun kaikki rahat menevät lasten harrastuksiin, rahankeruulla saadaan Flamesin kausimaksut pysymään mahdollisimman alhaisina, jotta äideilläkin on mahdollisuus harrastaa.

Pilkkoset on ollut tuttu tuote ja hyvän ja tasaisen laadun takia sitä on helppo myydä.
Alkukaudesta ollaan täydennetty omia ja perheen tarpeita ja syksymmällä mainostettu työpaikoilla ja joukkueen Facebook -sivuilla. Tuotteet ovat niin tuttuja, että työkaverit ovat kysyneet, milloin on seuraava tilaus keruussa, kun olisi tarvetta säärystimille ja miehen boxereille. Kompressiosukat ja kuntobambusukat ovat ihan ykkösjuttu ja viimeaikoina myös urheilutopit.

Joukkue oli iloisesti yllättynyt voitosta ja rahat menevät todennäköisesti jäävuoromaksuihin.

Heidi Vaalanti
Hyvinkään Jää-Ahmat / Team Flames

 

Suomi 100 kilpailu:

Suomen itsenäisyyden juhlavuoden teemana on Yhdessä. Me Pilkkosilla uskomme, että yhdessä tekeminen tuottaa tuloksia, on sitten tavoitteena leirikoulu, turnausmatka tai vaikkapa leikkimökki päiväkodin pihalle.

Juhlimme 100-vuotiasta Suomea jakamalla bonuksia syys-joulukuun aikana tuotetilauksen tehneiden ryhmien kesken. Jaamme joka kuukausi 5 kpl 500€ bonuksia sekä arvomme lisäksi joka kuukausi 5 kpl 200€ bonuksia.

Bonuskilpailussa Pilkkoset maksaa kuukausittain viidelle eniten tuotepaketteja myyneelle ryhmälle 500 euron bonuksen. Bonusarvonnassa Pilkkoset arpoo kuukausittain viidelle ryhmälle 200€. Erillistä ilmoittautumista arvontaan ei tarvita.

Bonuskilpailu on auttanut monta ryhmää pääsemään lähemmäs tavoitettaan, keräsivät he sitten varoja turnauksiin tai rahaa oppilasvaihtoon. Lue muiden ryhmien bonusvoitoista täältä:

Sudet Salibandy A-tytöt

Hyvinkään Jääahmat

Naakan koulun 9D

Oulun työväen palloilijat 08

Kouvolan yhteislyseon saksankielen opiskelijat

Kimpisen koulun 9F

Lappeen koulun 6-luokkalaiset

Raahen Lentopallon A- ja B-tytöt