Suomi 100 -
voittaja
Kouvolan Yhteislyseon 22 saksan kielen opiskelijan matkakassa karttui helposti, kun opiskelijat tekivät Pilkkoset –kampanjan, myös kaksi opettajaa myivät opiskelijoiden ”piikkiin”.  Rahaa kerättiin Wienin opintomatkaa varten, joka tehdään 30.11. -4.12.2017.  Tavoite kampanjalle asetettiin korkealle: 3000 euroa.  Se kannatti, sillä tuottoa kertyi 2228 e ja 500 euron bonus päälle!

Myyntiaikamme oli suhteellisen lyhyt – kaksi viikkoa. Opiskelijat ryhtyivät myyntityöhön välittömästi. Myynti sujui mallikkaasti, ilman ongelmia ja olimme ilahtuneita opiskelijoiden sitoutumisesta. Myynnin seuranta tiimisivuilta toimi mainiona kannustimena! Suosikkituotteeksi nousi musta Bambu-sukka.

matkakassa

Bonusvoitto oli opiskelijoille todella ihana yllätys – lottovoitto! Tuli summa, jota ei osattu odottaa. Voittosummalla maksetaan mm. opiskelijoiden julkisten liikennevälineiden viikkokortit ja pääsymaksu Schönbrunnin linnaan.

Iso kiitos Pilkkoset-tiimille😊  Tästä kampanjasta on iloa monelle opiskelijalle ja heidän perheilleen. Matkan hinta tippui huomattavasti.

Päivi Valojää
Opettaja
Kouvolan yhteislyseo

Suomen itsenäisyyden juhlavuoden teemana on Yhdessä. Me Pilkkosilla uskomme, että yhdessä tekeminen tuottaa tuloksia, on sitten tavoitteena leirikoulu, turnausmatka tai vaikkapa leikkimökki päiväkodin pihalle.

Juhlimme 100-vuotiasta Suomea jakamalla bonuksia syys-joulukuun aikana tuotetilauksen tehneiden ryhmien kesken. Jaamme joka kuukausi 5 kpl 500€ bonuksia sekä arvomme lisäksi joka kuukausi 5 kpl 200€ bonuksia.

Bonuskilpailussa Pilkkoset maksaa kuukausittain viidelle eniten tuotepaketteja myyneelle ryhmälle 500 euron bonuksen. Bonusarvonnassa Pilkkoset arpoo kuukausittain viidelle ryhmälle 200€. Erillistä ilmoittautumista arvontaan ei tarvita.