Suomi 100 -
voittaja
Syyskuussa viiden eniten Pilkkoset-tuotteita myyneen ryhmän joukkoon pääsi myös OTP 08 -jalkapallojoukkue. Joukkue keräsi rahaa pelireissuihin. Kampanjaa tehtiin vuosien kokemuksella ja sopiva tuottotavoite innosti mahtavaan myyntitulokseen – tuottoa kertyi joukkueelle 2095 €!

Ryhmämme on siis Oulun Työväen Palloilijat (OTP) P08 jalkapallojoukkue. Joukkueemme on perustettu vuosi sitten. Joukkueeseen kuuluu noin 25 pelaajaa. Varainhankinta on kuulunut toimintaamme alusta alkaen ja myyntikampanja sujuikin mukavasti. Osalle joukkueen vanhemmista tuotteet olivat ihan uusia. Osalle taas tutumpia, joten myyminen oli heille helpompaa. Itse markkinoin tuotteita vuosien kokemuksella. Helppo myydä laadukkaita tuotteita edulliseen hintaan. Ja kaupan päälle voi tukea paikallista juniorijalkapalloilua! Bambusukat nousivat suosikiksi ryhmässä. Aloe -tekstiilit ovat saaneet myös kovasti kehuja ja niistä on tehty lisätilauksiakin.

rahaa pelireissuihin

Keräämme rahaa ensi kauden pelireissuja varten. Tavoitteemme oli aluksi saada 1000 € joukkueelle. Nostimme kuitenkin tavoitetta hieman korkeammalle eli 2000e, joten se innosti meitä enemmän myymään tuotteita. Se kannatti!  Ensi vuonna tavoite on vielä korkeammalla!

Joukkue todella iloitsi bonusvoitosta tiedon saatuamme! Teimme hienon työn ja se palkittiin! Käytämme bonusvoiton joukkueen päättäjäisiin ja seuraavan kauden tapahtumiin.

Päivi Olli
Joukkueen varainhankintavastaava
OTP 08

 

Suomen itsenäisyyden juhlavuoden teemana on Yhdessä. Me Pilkkosilla uskomme, että yhdessä tekeminen tuottaa tuloksia, on sitten tavoitteena leirikoulu, turnausmatka tai vaikkapa leikkimökki päiväkodin pihalle.

Juhlimme 100-vuotiasta Suomea jakamalla bonuksia syys-joulukuun aikana tuotetilauksen tehneiden ryhmien kesken. Jaamme joka kuukausi 5 kpl 500€ bonuksia sekä arvomme lisäksi joka kuukausi 5 kpl 200€ bonuksia.