Lappeen koulun 6lk. ansaitsi hyvän tuoton

Lappeen koulun kuudesluokkalaiset keräsivät leirikoulua varten 1702 € myymällä 452 tuotepakettia. Tällä he pääsivät viiden eniten myyneen syyskuun ryhmän joukkoon ja nappasivat 500 euron bonuksen lisää kassaan.
Jaa
Tuotto voittaja
Lappeen koulun kuudesluokkalaiset tekivät Pilkkoset-myyntikampanjan ja leirikoulukassa kasvoi 1702 €,  koululaiset myivät yhteensä 452 tuotepakettia. Tällä myyntimäärällä he pääsivät viiden eniten myyneen ryhmän joukkoon syyskuussa ja nappasivat 500 € bonusta. Bonusvoitto kasvatti leirikoulukassaa huimasti ja oli tietysti iloinen yllätys alakoulun kuudesluokkalaisille, heidän vanhemmilleen ja opettajalle.

Meitä on kaksi alakoulun kutosluokkaa, yhteensä 46 oppilasta. Keräämme rahaa ensi kevään leirikoulua varten. Olemme lähdössä toukokuussa pariksi yöksi Tanhuvaaraan leirikouluun. Meillä ei ollut päätettynä euromääräistä tavoitetta kampanjalle. Tämä oli yksi varainkeruumuodoista, joita oppilaiden vanhemmat keksivät.

Kampanja sujui erittäin kevyesti ainakin koulun näkökulmasta. Kampanja meni yli odotusten ehdottomasti!

Kun ryhmä kuuli bonusvoitosta, Ilo oli ylimmillään! 😀 Voitto tulee osaksi leirikoulukassaa. Voiton ansiosta saamme suuren osan leirikoulukyydeistä katettua.

 

Mikko Tilli
Luokanopettaja
Lappeen koulu
Lappeenranta

 

Suomen itsenäisyyden juhlavuoden teemana on Yhdessä. Me Pilkkosilla uskomme, että yhdessä tekeminen tuottaa tuloksia, on sitten tavoitteena leirikoulu, turnausmatka tai vaikkapa leikkimökki päiväkodin pihalle.

Juhlimme 100-vuotiasta Suomea jakamalla bonuksia syys-joulukuun aikana tuotetilauksen tehneiden ryhmien kesken. Jaamme joka kuukausi 5 kpl 500€ bonuksia sekä arvomme lisäksi joka kuukausi 5 kpl 200€ bonuksia.

Bonuskilpailussa Pilkkoset maksaa kuukausittain viidelle eniten tuotepaketteja myyneelle ryhmälle 500 euron bonuksen. Bonusarvonnassa Pilkkoset arpoo kuukausittain viidelle ryhmälle 200€. Erillistä ilmoittautumista arvontaan ei tarvita.

Bonuskilpailu on auttanut monta ryhmää pääsemään lähemmäs tavoitettaan, oli kyseessä sitten leirikoulukassa tai turnausreissu. Lue muiden ryhmien bonusvoitoista täältä:

Sudet Salibandy A-tytöt

Hyvinkään Jääahmat

Naakan koulun 9D

Oulun työväen palloilijat 08

Kouvolan yhteislyseon saksankielen opiskelijat

Kimpisen koulun 9F