Kimpisen koulun 9F:n luokkaretkikassa karttui, ja päälle tuli 200€ bonusta

Kimpisen koulun 9F keräsi rahaa ysiluokan keväällä tehtävää luokkaretkeä varten ja voitti lisäksi syyskuun bonusarvonnassa 200 € Suomi 100 -kilpailussa & arvonnassa. Porukan mukaan Pilkkosia on mukava myydä, lue tästä kuulumisia kuinka myynti sujui!
Jaa
Tuotto voittaja
Kimpisen koulun 9F keräsi rahaa ysiluokan keväällä tehtävää luokkaretkeä varten. Luokkaretkikassa kasvoi mukavasti, kun luokka voitti syyskuussa 200 € Suomi 100 -kilpailussa & arvonnassa. Porukan mukaan Pilkkoset-tuotteita on mukava myydä. Tässä vähän kuulumisia ja tarinaa siitä, kuinka myynti sujui!

Meillä on yläkoulun ryhmä 9F, joka on kerännyt varoja yläkoulun ajan. Ihana ja avoin ja kiva  porukka. Keräsimme rahaa ysiluokalla keväällä tehtävää retkeä varten. Varmaankin Helsingin matkaan. Euromääräistä tavoitetta ei varsinaisesti ole.

Myyntikampanja sujui hyvin, kommelluksitta. Muutama oppilas ei harrastusten eikä muiden kiireiden vuoksi ehtinyt myymään tuotteita, vaan halusivat laittaa rahaa luokan tilille. Eihän se kommellus ole, vaan ihan muuta. Pilkkosia on mukava myydä, koska ne käyvät helposti kaupaksi, ovat laadukkaita ja kauniita. Perinteiset sukat myy parhaiten. On mukavaa, kun niissä on kokonumerot nurjalla puolella, niin on helppo kotona lajitella. Värit on kanssa kivoja perusvärejä.

Emme ole vielä uskaltaneet kertoa voitosta, vaan kerromme, kun rahat on tilillä. Uskon opettajana, että riemu on katossa, ja Pilkkoset -firma saa kiitosta ja hyvää mainetta oppilaiden silmissä, ja koko meidän koululla. Käytämme voiton luokan yhteisen retken johonkin osaan, esim. hyvään ja maistuvaan lounaaseen yhdessä. Johonkin kivaan, nuoret saa päättää.

luokkaretkikassa

Luokan 9f puolesta

Mari Ronkainen
kotitalouden lehtori
Kimpisen koulu

 

Suomen itsenäisyyden juhlavuoden teemana on Yhdessä. Me Pilkkosilla uskomme, että yhdessä tekeminen tuottaa tuloksia, on sitten tavoitteena leirikoulu, turnausmatka tai vaikkapa leikkimökki päiväkodin pihalle.

Juhlimme 100-vuotiasta Suomea jakamalla bonuksia syys-joulukuun aikana tuotetilauksen tehneiden ryhmien kesken. Jaamme joka kuukausi 5 kpl 500€ bonuksia sekä arvomme lisäksi joka kuukausi 5 kpl 200€ bonuksia.

Bonuskilpailussa Pilkkoset maksaa kuukausittain viidelle eniten tuotepaketteja myyneelle ryhmälle 500 euron bonuksen. Bonusarvonnassa Pilkkoset arpoo kuukausittain viidelle ryhmälle 200€. Erillistä ilmoittautumista arvontaan ei tarvita.