Sudet Salibandy A-tytöt kerännyt Pilkkoset -kampanjoilla jo 3744€.

Sudet Salibandy –joukkue Kouvolasta voitti syyskuun Pilkkosten Suomi 100 –arvonnassa 200 e. Mukaan arvontaan pääsi kun joukkue on myynyt 75 tuotepakettia, mutta ryhmällä tämä ylittyi hienosti – ryhmä myi 124 pakettia!
Jaa
Tuotto 3744 €
Joukkueelle Pilkkoset – kampanjan tekeminen on jo vuosittaista puuhaa. Joukkue on kerännyt tuottoa kampanjoilla jopa 3744€!  Sudet Salibandy –joukkue voitti  lisäksi syyskuun Pilkkosten Suomi 100 –arvonnassa 200 €, mikä on kiva lisä jo kerättyyn hyvään tuottoon.

Olemme Sudet Salibandy tyttöjoukkue Kouvolasta. Pelaajia meillä on 15  ja pelaamme A-tyttöjen 1- divisioonaa salibandyliiton valtakunnallisessa sarjassa. Ikähaarukka on joukkueessamme laaja, nuorimmat ovat 15v ja vanhimmat 19 v.

Keräsimme Pilkkoset –kampanjalla rahaa joukkueen bussimaksuihin turnauksia varten. Voittosumma käytetään myös turnausmatkoihin. Euromääräistä tavoitetta kampanjalle ei meillä ollut päätettynä.

 

Myyntikampanja sujui hyvin, niin kuin aina. Tuotteista bambusukkien suosiota ei voita mikään, toisaalta alusasut ovat nostaneet suosiotaan kerta toisensa jälkeen. Ilmoitin voitosta omassa, tyttöjen vanhemmille suunnatussa FB-ryhmässä ja tykkäyksiähän se keräsi! Rahastonhoitaja oli myös ikionnellinen kun juttelimme asiasta.

 

Ulla Jaatinen

Joukkueenjohtaja

Sudet Salibandy A-tytöt

Suomen itsenäisyyden juhlavuoden teemana on Yhdessä. Me Pilkkosilla uskomme, että yhdessä tekeminen tuottaa tuloksia, on sitten tavoitteena leirikoulu, turnausmatka tai vaikkapa leikkimökki päiväkodin pihalle.

Juhlimme 100-vuotiasta Suomea jakamalla bonuksia syys-joulukuun aikana tuotetilauksen tehneiden ryhmien kesken. Jaamme joka kuukausi 5 kpl 500€ bonuksia sekä arvomme lisäksi joka kuukausi 5 kpl 200€ bonuksia.