Jääkiekko-joukkue Hyvinkään Jää-Ahmat sai 500€ syyskuun bonusjaossa

Ensimmäinen bonusjako viidelle eniten myyneelle ryhmälle tehtiin nyt syyskuun osalta. Hyvinkään Jää-Ahmat myi 383 tuotepakettia, jolla pääsi mukavasti tähän 500 euron bonusjakoon mukaan.
Jaa
Tuotto 1541 €
Ensimmäinen bonusjako viidelle eniten myyneelle ryhmälle tehtiin nyt syyskuun osalta. Jääkiekko-joukkue Hyvinkään Jää-Ahmat myi 383 tuotepakettia, jolla pääsi mukavasti tähän 500 euron bonusjakoon mukaan.

Hyvinkään Jää-Ahmat G10-11 on Hyvinkään nuorin ikäkausijoukkue, joka perustettiin viime keväänä Leijona kiekkokoulun jälkeen. Joukkueessa on 35 pelaajaa ja 16 toimitsijaa. Harjoitukset ovat kaksi kertaa viikossa ja harjoituspelejä kerran kuukaudessa lähialueen joukkueiden kanssa.
Joukkueemme suorittaa varainhankintaa kerryttääkseen kassaa, josta jyvitetään kaikille pelaajille tukea kuukausimaksuihin, jäävuoromaksuihin sekä pelimatkoihin. Ensimmäisenä vuonna on aina ylimääräisiä menoja kun hankitaan joukkueen teknistä kalustoa sekä mm. harjoitus- ja pelipaidat.

Kampanjaan asetimme tavoitteeksi 1500€ tuoton, jonka ylitimme! Myyntikampanja onnistui erinomaisesti. Tästä kiitokset kuuluu Pilkkosten hienolle järjestelmälle, joka on viimeisen päälle hiottu käyttäjäystävälliseksi. Sukat, alusvaatteet, pyyhkeet ja energiapatukat olivat suosittuja tuotteita.

Joukkueenjohtajana olin erittäin hämmentynyt ja epäuskoinen saamastamme voitosta, että tämmöistä tänä päivänä vielä yrittäjä harrastaa. Todella hieno homma ja antaa uskoa tekemiselle, sekä varmistaa, että Pilkkosten myyntikampanja varmasti uusitaan ensi vuonna. Voitolla järjestetään koko joukkueelle yhteinen tapahtuma rennon vapaa-ajan vieton merkeissä.

Jarno Kivistö
Joukkueenjohtaja
Hyvinkään Jää-Ahmat G10-11

Suomen itsenäisyyden juhlavuoden teemana on Yhdessä. Me Pilkkosilla uskomme, että yhdessä tekeminen tuottaa tuloksia, on sitten tavoitteena leirikoulu, turnausmatka tai vaikkapa leikkimökki päiväkodin pihalle.

Juhlimme 100-vuotiasta Suomea jakamalla bonuksia syys-joulukuun aikana tuotetilauksen tehneiden ryhmien kesken. Jaamme joka kuukausi 5 kpl 500€ bonuksia sekä arvomme lisäksi joka kuukausi 5 kpl 200€ bonuksia.