Lauri Haikolan koulu

Pilkkoset –kampanjalla reilusti rahaa leirikoulua varten. Myymällä 658 tuotepakettia myymällä tuottoa kertyi yli tavoitteen - 2642€!
Jaa
Tuotto 2642€
Lauri Haikolan koulu sai Pilkkoset –kampanjalla reilusti rahaa leirikouluun myymällä 658 tuotepakettia ja pääsivät näin lokakuun viiden eniten myyneen ryhmän joukkoon. Tuottoa kertyi yli tavoitteen – 2642€!

Oppilaat Senja ja Kiia 4b -luokalta kertovat Pilkkoset –kampanjasta näin:

Lauri Haikolan koulun kaikki 4-luokkalaiset olivat myymässä. Myyjiä oli 47. Kaikki olivat 9-10 vuotiaita. Meillä oli tavoitteena saada 1600 euroa, mutta saimme yli 2600 euroa. Valitsimme Pilkkoset, koska ne ovat hyvälaatuisia tuotteita ja menevät hyvin kaupaksi.

Keräsimme rahaa leirikoulua varten. Aiomme mennä talvella leirikouluun Vuokattiin.
Myimme monilla eri tavoilla, esimerkiksi ovelta ovelle, tuttaville ja työpaikoille. Myyntikampanja sujui todella hyvin, ilman mitään kommelluksia. Eniten myydyt tuotteet olivat Banbu-ja Eräsukat.

Bonusvoitto tuli iloisena yllätyksenä. Voitto käytetään myös leirikouluun.

Lauri Haikolan koululle Pilkkoset on jo tuttua, opettaja kertoo:

Vuokatti valikoitui retkikohteeksi sopivan sijainnin ja monipuolisen tarjonnan vuoksi.
Kampanjan ajankohdaksi valikoitui alkusyksy, koska luokkaretkelle on tarkoitus lähteä talvella ja rahankeräys päätettiin aloittaa pikimmiten. Jokainen opettaja päättää itse, miten ja milloin rahaa kerätään. Opettajat tekevät yhteistyötä ja monesti kaksikin luokkaa voi yhdessä myydä tuotteita ja lähteä sitten yhdessä reissuun. Myyntiajankohdat ovat yleensä alkusyksy tai heti vuodenvaihteen jälkeen. Opettajat keskustelevat/sopivat keskenään, milloin aikovat tuotteita myydä, että ei tule tilanteita, jossa useampi luokka myy tuotteita yhtä aikaa. Opettaja/ opettajat toimivat tiiminvetäjinä ja ohjeistavat myynnissä oppilaita ja näiden vanhempia. Varsinaiseen myyntityöhön opettajat eivät ole meidän koululla osallistuneet. Opettajat huolehtivat, että oppilaat saavat kerättyä rahat tuotteista ja hoitavat tilityksen Pilkkosille.

Teijo Kankaanpää
Opettaja
Lauri Haikolan koulu

Suomi 100 kilpailu:

Suomen itsenäisyyden juhlavuoden teemana on Yhdessä. Me Pilkkosilla uskomme, että yhdessä tekeminen tuottaa tuloksia, on sitten tavoitteena leirikoulu, turnausmatka tai vaikkapa leikkimökki päiväkodin pihalle.

Juhlimme 100-vuotiasta Suomea jakamalla bonuksia syys-joulukuun aikana tuotetilauksen tehneiden ryhmien kesken. Jaamme joka kuukausi 5 kpl 500€ bonuksia sekä arvomme lisäksi joka kuukausi 5 kpl 200€ bonuksia.

Bonuskilpailussa Pilkkoset maksaa kuukausittain viidelle eniten tuotepaketteja myyneelle ryhmälle 500 euron bonuksen. Bonusarvonnassa Pilkkoset arpoo kuukausittain viidelle ryhmälle 200€. Erillistä ilmoittautumista arvontaan ei tarvita.

Bonuskilpailu on auttanut monta ryhmää pääsemään lähemmäs tavoitettaan, keräsivät he sitten varoja turnauksiin tai rahaa leirikouluun. Lue muiden ryhmien bonusvoitoista täältä:

Sudet Salibandy A-tytöt

Hyvinkään Jääahmat

Naakan koulun 9D

Oulun työväen palloilijat 08

Kouvolan yhteislyseon saksankielen opiskelijat

Kimpisen koulun 9F

Lappeen koulun 6-luokkalaiset

Raahen Lentopallon A- ja B-tytöt

Team Flames