Nurmijärven Nukarin Koulu 5.lk

Myönnettäköön, että ensikertalaisena myyntitavoite tuntui hurjalta, mutta kaikki sujui kuitenkin todella hyvin.
Jaa
Tuotto 1744€
Nurmijärven Nukarin koulun 5.lk.  kartutti leirikoulukassaa hurjalla summalla ja vain yhdellä myyntikampanjalla. 

 

Nurmijärven Nukarin koulun 5. luokkalaisten Pilkkoset – myyntikamppanja: varojen keräys leirikoulua varten.

Tarina alkoi syksyn vanhempainillassa, jossa mietittiin lähdetäänkö toteuttamaan oppilaiden toivetta leirikoulusta.

Päätöksemme oli yksimielinen, kaikki vanhemmat halusivat ryhtyä toimeen. Pohdimme erilaisia tapoja kerätä rahaa ja yksi niistä oli Pilkkoset – myynti. Kaikki olivat kuulleet siitä ja osalla oli jo kokemusta myyntitoiminnasta. Ne, joilla oli kokemusta ja tietoa Pilkkoset – tuotteista, kehuivat niitä mukaviksi ja ennen kaikkea kestäviksi.

Tiimin vetäjä jakoi oppilaille Pilkkoset – tuotekuvaston ja tilauslistan. Saimme kolme viikkoa aikaa myydä tuotteita. Tuotekuvasto oli erittäin selkeä ja tavaramäärä yllätti. Lisäksi oli mukavaa, että sukkien lisäksi löytyi myös muita tuotteita. Esim. laudeliinat ja kerrastot olivat hyvin haluttuja.

Eniten yllätti miesten innokkuus osallistua, tilata tuotteita ja tukea näin hankettamme. He tilasivat naisia enemmän tavaraa, hankkien niitä itselleen (tuotteet todistettu hinta/laatu- suhteen loistaviksi) tai joululahjaksi. He myös kokivat tämän toimintatavan helpoksi, ei tarvinnut lähteä kauppoihin jonottamaan.

Myös meille myyjille tämä oli helppo tapa ansaita rahaa leirikouluun. Myönnettäköön, että ensikertalaisena myyntitavoite tuntui hurjalta, mutta kaikki sujui kuitenkin todella hyvin. Saavutimme ja ylitimme koko luokalle asetetun tavoitteen 1600€, siitä iso kiitos kaikille aktiivisille ja reippaille myyjille!

 

Leila Lehtonen & Jukka Kenttämies

 

Suomalainen Pilkkoset on toiminut luotettavana ja turvallisena varainhankinta kumppanina jo vuodesta 1988.  Olemme jakaneet yli 16 miljoonaa euroa tuottoa erilaisille ryhmille.  Tänäkin vuonna tuhannet koulut, seurat ja yhteisöt tekevät Pilkkosten tuotteita myymällä unelmistaan totta. Miksette siis tekin?

Lue muiden ryhmien onnistumistarinoita:

Kokkolan KPV-06 Pojat

Sivin Sisun C-tytöt

Tammeron Partiolippukunta

Maikkulan koulu 5A

Raumon koulu 7D

Valkeakoksen Roukon koulu 5B

West Coast Vikings Cheerleaders, Rust

Kiviojan koulu 5lk.

Kouvolan KJP C15

Huttukylän koulun 5.lk ja 6.lk.