Seinäjoen yhteiskoulun saksan lukijoille rahaa oppilasvaihtoon!

Seinäjoen Yhteiskoulun saksanlukijat keräsivät rahaa oppilasvaihtoon Pilkkoset –kampanjalla. Tavoitteena oli, että jokainen myy 12 tuotepakettia. Viiden päivän matkaa varten tuottoa kertyikin mukavasti ja lisäksi 200 euron bonusvoitolla voi panostaareissussa esimerkiksi herkutteluun!
Jaa
Tuotto voittaja
Seinäjoen Yhteiskoulun saksanlukijat keräsivät rahaa oppilasvaihtoon Pilkkoset –kampanjalla. Tavoitteena oli, että jokainen myy 12 tuotepakettia. Oppilaiden motivaatio oli suuri, koska yli tavoitteen myyneet saivat ylimääräisen tuoton käyttörahaksi reissuun. Viiden päivän matkaa varten tuottoa kertyikin mukavasti ja lisäksi 200 euron bonusvoitto tuli mukavana yllätyksellä, voittorahoilla voidaan vaikka vähän herkutella reissussa!

Ryhmämme koostuu kahdestatoista 9.luokkalaisesta saksaa lukevasta oppilaasta ja kahdesta opettajasta. Rahaa keräsimme oppilasvaihtoomme Oldenburgin Liebfrauenschuleen, jonne menemme marras-joulukuun vaihteessa 5 päiväksi. Oppilaat majoittuvat tuolloin sikäläisissä perheissä, joiden lapsi vastavuoroisesti tulee meille vaihtoon tammikuun loppupuolella.

Päätimme, että jokaisen oppilaan tulee myydä 12 pakettia tuotteita. Niiden tuotto käytetään mm. junamatkoihimme ja vastavierailun järjestämiseen. Tuosta ylimyytyjen tuotteiden tuoton jokainen oppilas saa itselleen matkarahaksi.

Rahaa oppilasvaihtoon

Kampanja onnistui hyvin. Villasukkia tilasimme jälkitilauksena kun niitä ei pystynyt vielä kampanja-aikana tilaamaan. Villasukat olivatkin eniten myyty tuote.

Kun kerroimme voitosta, oppilaat luulivat ensin meidän laskevan leikkiä mutta useiden vakuutteluiden jälkeen he kyllä uskoivat ja heittelivät ylävitosia keskenään. Ja hymy oli mitä mairein!

Emme ole päättäneet vielä, mihin voitto käytetään. Ainakin sen verran käytämme sitä itseemme, että Oldenburgin joulumarkkinoilla menemme koko porukka yhdessä herkuttelemaan jotain, esim. valkosuklaamansikoita 🙂

Heidi Joensuu
Oppilaanohjauksen lehtori
Seinäjoen Yhteiskoulu

Suomi 100 kilpailu:

Suomen itsenäisyyden juhlavuoden teemana on Yhdessä. Me Pilkkosilla uskomme, että yhdessä tekeminen tuottaa tuloksia, on sitten tavoitteena leirikoulu, turnausmatka tai vaikkapa leikkimökki päiväkodin pihalle.

Juhlimme 100-vuotiasta Suomea jakamalla bonuksia syys-joulukuun aikana tuotetilauksen tehneiden ryhmien kesken. Jaamme joka kuukausi 5 kpl 500€ bonuksia sekä arvomme lisäksi joka kuukausi 5 kpl 200€ bonuksia.

Bonuskilpailussa Pilkkoset maksaa kuukausittain viidelle eniten tuotepaketteja myyneelle ryhmälle 500 euron bonuksen. Bonusarvonnassa Pilkkoset arpoo kuukausittain viidelle ryhmälle 200€. Erillistä ilmoittautumista arvontaan ei tarvita.

Bonuskilpailu on auttanut monta ryhmää pääsemään lähemmäs tavoitettaan, keräsivät he sitten varoja turnauksiin tai rahaa oppilasvaihtoon. Lue muiden ryhmien bonusvoitoista täältä:

Sudet Salibandy A-tytöt

Hyvinkään Jääahmat

Naakan koulun 9D

Oulun työväen palloilijat 08

Kouvolan yhteislyseon saksankielen opiskelijat

Kimpisen koulun 9F

Lappeen koulun 6-luokkalaiset

Raahen Lentopallon A- ja B-tytöt