Etelä-Seinäjoen lukio

Rooman ryhmä keräsi rahaa Rooman retkeen. Lukiossa on kerätty Pilkkoset -kampanjalla rahaa jo kuutena peräkkäisenä vuotena.
Jaa
Tuotto 2533€
Etelä-Seinäjoen lukion Rooman ryhmä teki Pilkkoset -kampanjan tulevaa Rooman retkeä varten. Vaikka tuottotavoitteeseen ei ihan päästy, keräsi ryhmä tuottoa huimat 2533€! Lukiossa on kerätty Pilkkoset -kampanjalla rahaa jo kuutena peräkkäisenä vuotena.

Ryhmämme on joukko lukiolaisia (Etelä-Seinäjoen lukio), 15-18v, yhteensä 22 opiskelijaa joista puolet tyttöjä ja puolet poikia.

Lukiomme on jo 6 peräkkäisenä vuotena järjestänyt projektin, joka huipentuu 5 päivän ulkomaanmatkaan. Kohteina on eri vuosina olleet Pariisi, Lontoo ja Rooma. Joka kerta rahaa on kerätty Pilkkosten avulla, koska on huomattu, että tuotteita saadaan myytyä hyvin ja tuottoa tulee helpommin kuin monista muista myyntiprojekteista. Meiltä jo kyselläänkin syksyisin, että koska voi taas ostaa Pilkkosia. Viime vuonna ryhmä voitti Pilkkosten telttakatoksen, joka onkin ollut käytössä arpajaiskojuna. Tänä vuonna innoissaan odotettiin voitaisiinko voittaa 500e ja se motivoi myymään!

Tämän vuoden matkakohde on Rooma ja Vatikaani ja matka toteutetaan huhtikuussa 2018.
Laitoimme myyntitavoitteen korkealle, 3500 euroon (n. 40 pakettia/myyjä). Ihan tuohon ei ylletty mutta kovin tyytyväisiä olimme tulokseen!
Myimme tuotteita ovelta ovelle, tuttaville, opettajille, sukulaisille ja osa vanhemmista vei kuvaston työpaikalleen.

 

Varsinaisia kommelluksia ei kampanjan aikana ollut mutta muutamia sukkia unohtui tilauksesta, jotkut sukat olivatkin loppuunmyytyjä ja joitakin myytyjä suklaita ei pystynytkään tilaamaan Pilkkosten sivuilta (olivat kuvastossa, mutta ei vielä saatavilla). Mutta näitä lukuun ottamatta kampanja sujui loistavasti. Eniten myytiin Bambusukkia, Freetime Black-sukkia ja Varrettomia sukkia.

Kun ryhmä kuuli voitosta, kaikki olivat hyvin innoissaan voitosta!!! Käytämme voiton Rooman matkan nähtävyyksien pääsylippuihin. Nähtävyyksiä on jo päätetty etukäteen ja voittosummaa käytetään Colosseumin ja Forum Romanumin, Vatikaanin ja Pompeijin päiväretken lippu/opaspalveluihin.

Hanna-Tuulia Tuurala
Opettaja
Etelä-Seinäjoen lukio

SUOMI 100 KILPAILU:

Suomen itsenäisyyden juhlavuoden teemana on Yhdessä. Me Pilkkosilla uskomme, että yhdessä tekeminen tuottaa tuloksia, on sitten tavoitteena leirikoulu, turnausmatka tai vaikkapa leikkimökki päiväkodin pihalle.

Juhlimme 100-vuotiasta Suomea jakamalla bonuksia syys-joulukuun aikana tuotetilauksen tehneiden ryhmien kesken. Jaamme joka kuukausi 5 kpl 500€ bonuksia sekä arvomme lisäksi joka kuukausi 5 kpl 200€ bonuksia.

Bonuskilpailussa Pilkkoset maksaa kuukausittain viidelle eniten tuotepaketteja myyneelle ryhmälle 500 euron bonuksen. Bonusarvonnassa Pilkkoset arpoo kuukausittain viidelle ryhmälle 200€. Erillistä ilmoittautumista arvontaan ei tarvita.

Bonuskilpailu on auttanut monta ryhmää pääsemään lähemmäs tavoitettaan, keräsivät he sitten varoja turnauksiin tai rahaa leirikouluun. Lue muiden ryhmien bonusvoitoista täältä:

Sudet Salibandy A-tytöt

Hyvinkään Jääahmat

Naakan koulun 9D

Oulun työväen palloilijat 08

Kouvolan yhteislyseon saksankielen opiskelijat

Kimpisen koulun 9F

Lappeen koulun 6-luokkalaiset

Raahen Lentopallon A- ja B-tytöt