Suomi 100 -
voittaja
Tolkis Bollklubb (ToBK2004) keräsi rahaa Pilkkoset -kampanjalla, tavoitteena harjoitusleiri Espanjaan. Syksyinen myyntikampanja oli hyvä varainhankintatapa ja tuottotavoitekin ylittyi mukavasti. Joukkue pääsi 402 tuotepaketin myynnillä viiden parhaan joukkoon syyskuun Suomi 100 -kilpailussa ja sai näin 500 euroa lisää rahaa leirikassaan.

Ryhmässä on 25 jalkapallojunioria, jotka pelaavat ja harjoittelevat 2-3 kertaa viikossa ympäri vuoden. Korostamme monipuolisuutta ja hyvää tunnelmaa. Kehotamme pelaajia harrastamaan eri lajeja. Juniorit haluavat pitää hauskaa urheilun parissa ja sitä tavoitetta on edistetty usean vuoden ajan monin eri tavoin.

Harjoitusleiri

Huhtikuussa 2018 joukkueellamme on ohjelmassa harjoitusleiri Espanjanjassa. Pyrimme pitämään osallistumismaksut mahdollisimman pieninä ja siitä syystä syksyinen myyntikampanja oli hyvä varainhankintatapa. Olimme päättäneet euromääräisen tavoitteen: tuottoa oli tarkoitus saada vähintään 1200 euroa. Tavoitesumma ylitettiin lopulta yli 30 prosentilla.

Kampanja oli onnistunut. Myyntiaika oli tasan yksi kuukausi ja myyjiä yhteensä 14 kpl. Monelle asiakkaalle tuotteet olivat ennestään tuttuja. Tilausten syöttö sujui kätevästi netissä, mikä helpotti joukkueenjohtajan työtä. Tilaukset saapuivat nopeasti postitse. Minkäänlaisia kommelluksia ei sattunut. Bambusukkia myytiin ylivoimaisesti eniten.

Ryhmä oli todella innostunut bonusvoitosta. Sen myötä tehty myyntityö tuntui entistä tärkeämmältä. Käytämme voiton harjoitusleiri-matkamme rahoittamiseen.

Johnny Holmström
Joukkueenjohtaja
Tolkis Bollklubb

 

Suomen itsenäisyyden juhlavuoden teemana on Yhdessä. Me Pilkkosilla uskomme, että yhdessä tekeminen tuottaa tuloksia, on sitten tavoitteena leirikoulu, turnausmatka tai vaikkapa leikkimökki päiväkodin pihalle.

Juhlimme 100-vuotiasta Suomea jakamalla bonuksia syys-joulukuun aikana tuotetilauksen tehneiden ryhmien kesken. Jaamme joka kuukausi 5 kpl 500€ bonuksia sekä arvomme lisäksi joka kuukausi 5 kpl 200€ bonuksia.

Bonuskilpailussa Pilkkoset maksaa kuukausittain viidelle eniten tuotepaketteja myyneelle ryhmälle 500 euron bonuksen. Bonusarvonnassa Pilkkoset arpoo kuukausittain viidelle ryhmälle 200€. Erillistä ilmoittautumista arvontaan ei tarvita.

Bonuskilpailu on auttanut monta ryhmää pääsemään lähemmäs tavoitettaan, oli kyseessä sitten leirikoulu, harjoitusleiri tai turnausreissu. Lue muiden ryhmien bonusvoitoista täältä:

Sudet Salibandy A-tytöt

Hyvinkään Jääahmat

Naakan koulun 9D

Oulun työväen palloilijat 08

Kouvolan yhteislyseon saksankielen opiskelijat

Kimpisen koulun 9F

Lappeen koulun 6-luokkalaiset