Talvi on erinomainen ajankohta niin koululuokan, joukkueen, urheiluseuran kuin yhdistyksenkin varainhankinnalle, jonka tavoitteena on esimerkiksi leirikoulu, uudet harrastusvälineet, turnausmatka, yhteinen lomareissu tai vaikkapa vain toiminnan ylläpito. Talviaktiviteettien rahoittamisen lisäksi keväisiin retkiin varautuminen ajoissa helpottaa käytännön järjestelyjä.

Varainhankinta sopii niin isoille kuin pienillekin luokille, joukkueille, seuroille ja yhdistyksille iästä riippumatta. Onnistuneen kampanjan ansiosta jo muutaman viikon varainhankinnalla on mahdollista kerätä merkittävä summa!

Parhaat ideat talven ajan varainhankintaan

Tavallisia varainhankinnan keinoja ovat erilaiset arpajaiset ja myyjäiset, joita voi olla vaikeampi järjestää talvella kylmän sään vuoksi. Tuotemyynti ja ennakkomyynti puolestaan mahdollistaa varojen keräämisen vuodenajasta riippumatta. Varainhankinta tuotteita myymällä on erittäin helppo ja turvallinen tapa kerätä rahaa mille tahansa porukalle, mitä tahansa kohdetta varten.

Varainhankinta etämyyntinä on helppoa myös talvella, sillä tarjolla on erilaisten herkkujen ja ravintolisien lisäksi myös laadukkaita arjen käyttötavaroita, jotka sopivat jokaiselle perheenjäsenelle vauvasta vaariin. Esimerkiksi lämpimät ja kosteutta hylkivät kerrastot, kaulurina tai pipona toimivat monitoimihuivit sekä bambusta tehdyt alusvaatteet sopivat niin talviliikuntaan kuin ulkoiluunkin ja tekevät taatusti kauppansa ensimmäisten pakkasten saapuessa ja lämpötilan laskiessa alle nollan.

Talvella varpaita lämmittävät ja helposti myytävät tekniset talvisukat tai merinosukat sopivat erinomaisesti monenlaiseen talviliikuntaan. Reilunpituiset merinosukat on tehty korkealaatuisesta merinolampaan villasta, joka ei kutita tai ärsytä ihoa. Merinosukat eristävät myös lämpöä, ja niissä on erittäin pehmeä sisäpintakudonta, joka lisää sukkien käyttömukavuutta.

Varainhankinnan järjestäminen talvella

Varainhankinta kannattaa aloittaa hyvissä ajoin. Tavoitteesta riippuen suosittelemme järjestämään vuosittain kaksi suurta ja tuottavaa varainhankintakampanjaa jatkuvan varainhankinnan sijaan. Yleensä myyjien into laskee, jos kampanjoita järjestetään jatkuvasti ja tuotot ovat pieniä. Koululuokka, joukkue, urheiluseura tai yhdistys voi esimerkiksi järjestää yhden varainhankintakampanjan talvella ja toisen kesällä.

Kampanjan pituus on hyvä määritellä etukäteen. Sopiva kampanja-aika on yleensä 2-4 viikkoa. Liian pitkäksi venynyt kampanja voi kuormittaa ja viedä innostuksen mennessään. Kun varainhankinnan suunnitelma on hyvin tehty ja sopivat tuotteet valittu, tavoitteiden saavuttaminen voi tapahtua yllättävänkin lyhyessäkin ajassa.

Valitse Pilkkoset varainhankinnan kumppaniksi

Varainhankintaan kannattaa valita kumppani, joka tekee varojen keräämisestä mahdollisimman helppoa ja vaivatonta. Me olemme tarjonneet jo yli 30 vuoden ajan varainhankintaa tuhansille eri ryhmille monenlaisiin eri tarpeisiin. Meidän kauttamme saat kokonaisvaltaisen paketin, johon sisältyy niin myyntiesitteet, ohjeet, asiakaspalvelu kuin myynnin tuki. Olemme tukenasi koko kampanjan ajan, aina suunnitelman tekemisestä ja tavoitteiden asettamisesta kampanjan loppuun asti. Meiltä saat myös ideoita ja vinkkejä varainhankintakampanjan toteuttamiseen liittyen.

Varainhankinnan aloittaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Aloita myynti