Herra Herkkusen suussa sulavia toffeita on kaksi herkullista vaihtoehtoa: kermafudge ja fudgelajitelma. Kermafudge on ihanan pehmeä perinteinen toffee suoraan Englannista makeisiin herkkuhetkiin. Todelliselle nautiskelijalle sopii fudgelajitelma, jossa on neljää eri makua.

Herra Herkkusen toffeet makeaan vainhankintaan.

Toffee – Kermafudge

Suussa sulava ja ihanan pehmeä kermafudge. Suoraan Englannista makeisiin herkutteluhetkiin. Gluteeniton.  340 g.

KERMAFUDGE Ainesosat: sokeri, glukoosisiirappi, makeutettu maitotiiviste, palmuöljy, kerma 4% (maito), voi (maito), emulgointiaine soijalesitiini, glyseriini, suola. Allergeenit tummennettuna ainesosissa. Tuote saattaa sisältää pähkinöiden jäänteitä. Ei sisällä liivatetta. Gluteeniton.

Toffee – Fudgelajitelma

Todelliselle nautiskelijalle fudgelajitelma. Neljä herkullista makua: suklaa, kerma, rommirusina ja kahvi. Gluteeniton. 340 g.

FUDGELAJITELMA Ainesosat: sokeri, glukoosisiirappi, makeutettu maitotiiviste, palmuöljy, voi (maito), kerma (maito), rusinat, kaakaojauhe, emulgointiaine soijalesitiini, tumma rommi, kahvi, glyceriini, aromit, suola. Allergeenit tummennettuna ainesosissa. Tuote saattaa sisältää pähkinöiden jäänteitä. Ei sisällä liivatetta. Gluteeniton.

Voitte myös personoida herkkupurkit.