Herra Herkkusen valikoimassa on makeisia jokaiseen makuun. Leffailta, karkkipäivä tai juhlat, vaihtoehtoja löytyy. Valitse kotimaisia tuttuja karkki- ja lakusekoituksia, joissa isot puolen kilon pussit. Tai tutustu englantilaisiin käsintehtyihin fudgeihin. Nämä laadukkaat ja suussa sulavat herkkupalat vievät kielen mennessään.

Sukat
Sukat
Alusvaatteet
Alusvaatteet
Saunatuottteet
Saunatuottteet
Ravintolisät
Ravintolisät
Herkut
Herkut

Herra Herkkusen toffeet makeaan vainhankintaan.

Toffee – Kermafudge

Suussa sulava ja ihanan pehmeä kermafudge. Suoraan Englannista makeisiin herkutteluhetkiin. Gluteeniton.  340 g.

KERMAFUDGE Ainesosat: sokeri, glukoosisiirappi, makeutettu maitotiiviste, palmuöljy, kerma 4% (maito), voi (maito), emulgointiaine soijalesitiini, glyseriini, suola. Allergeenit tummennettuna ainesosissa. Tuote saattaa sisältää pähkinöiden jäänteitä. Ei sisällä liivatetta. Gluteeniton.

Toffee – Fudgelajitelma

Todelliselle nautiskelijalle fudgelajitelma. Neljä herkullista makua: suklaa, kerma, rommirusina ja kahvi. Gluteeniton. 340 g.

FUDGELAJITELMA Ainesosat: sokeri, glukoosisiirappi, makeutettu maitotiiviste, palmuöljy, voi (maito), kerma (maito), rusinat, kaakaojauhe, emulgointiaine soijalesitiini, tumma rommi, kahvi, glyceriini, aromit, suola. Allergeenit tummennettuna ainesosissa. Tuote saattaa sisältää pähkinöiden jäänteitä. Ei sisällä liivatetta. Gluteeniton.