StepUp school tanssiryhmän tunnelmat kisojen jälkeen

StepUp School -muodostelmatanssiryhmä keräsi Pilkkoset –kampanjalla alkuvuodesta rahaa esiintymisasuihin ja voitti myös Pilkkosten arpoman 1500 euroa.
Jaa
Tyttöjen koko lukuvuoden jatkunut valmistautuminen show-tanssikisaan huipentui Lahden urheilu- ja messukeskuksessa 9.-11.6. pidettyyn Performing Arts SM kisoihin juniorimuodostelmasarjassa. Tyttöjä ryhmässä oli 20.

Tytöt harjoittelivat esitystä ja koreografiaa kerran viikossa sunnuntai-iltaisin StepUp schoolin tanssiopettajien Jasmin Gesellen ja Sanni Järveläisen ohjaamina, jotka tekivät myös tanssin koreografian. Tanssiesityksen nimi oli ”Lost in the woodland” ja siinä metsään eksynyt tyttö tutustui metsän eläimiin, jotka tulivat tyttöä auttamaan.

Vuoden aikana ryhmä hitsautui yhtenäiseksi joukoksi ja yhteisen lukuvuoden harjoittelun päätti toukokuussa pidetty ’yötanssikoulu’, jossa vietettiin yhteinen ilta ja yö tanssikoulun tiloissa tanssiesitystä harjoitellen, erilaisia herkkuja syöden ja koululla nukkuen.

StepUp_kuva5

Tässä iloiset tytöt esiintymisasuissaan kisaviikonloppuna Lahdessa.

 

Lahdessa kisa-aamu oli aikainen ja tyttöjen piti olla valmiina kisapaikalla jo klo 7.15 kisameikit ja hiukset valmiiksi laitettuina.

Juniorimuodostelmasarja oli kovatasoinen ja siihen osallistui 23 ryhmää ympäri Suomen. Tällä kertaa ei finaalitaistoon ihan ylletty ja sijoitus oli lopulta 15.

Tytöt nauttivat suuresti vuoden yhteisestä matkasta kohti tanssikisoja sekä kisaviikonlopun huikeasta tunnelmasta kaikkien muiden innokaiden ja eri puolelta Suomea tulleiden tanssikisaajien mukana.

Lämmin kiitos tanssiopettajille Jasminille ja Sannalle hienosta koreografiasta sekä tyttöjen luotsaamisesta harjoituksista kisoihin asti.

Suuret kiitokset Pilkkoset kamppanjalle, joka mahdollisti mm. yötanssikoulun toteutumisen ja tyttöjen hienojen esiintymisasujen hankinnan.

Nadja Haramo
vanhempien yhdyshenkilö

Pilkkoset -kampanjalla yötanssikoulu ja rahat esiintymisasuihin

StepUp School  -muodostelmatanssiryhmä keräsi Pilkkoset –kampanjalla alkuvuodesta rahaa esiintymisasuihin ja voitti myös Pilkkosten arpoman 1500 euroa. Kerromme ryhmän kuulumiset nyt kisojen jälkeen ja paljastamme millaiset olivat esiintymisasut!

Lue blogitarinamme alkuosa täältä.