Sisu Hockey Hämeenlinna U9/U10

Myyntityö oli helppoa sähköisen kuvaston avulla.
Jaa
Tuotto 1244€

Sisu Hockey Hämeenlinnan U9/U10 joukkueessa pelaa kolmisenkymmentä innokasta jääkiekkoilijaa. Sisussa on tavoitteena taata jokaiselle perheelle mahdollisuus harrastamiseen pitämällä kausimaksut ja kustannukset kohtuullisina. Varainhankinnasta saadut varat käytetäänkin joukkueen toimintaan.

 

Pilkkoset valittiin kohteeksi sen vuoksi, että ajateltiin sen monipuolisten tuotteiden olevan helposti myytäviä. Ryhmälle asetettiin etukäteen tavoite myynnille, ja lähelle tuota tavoitetta päästiinkin. Ketään ei haluttu velvoittaa myymään tiettyä määrää tuotteita, vaan tavoite oli enemmänkin suositus. Ja hienosti useimmat myyntitavoitteen saavuttivatkin!

Myyntityö oli helppoa, koska kuvastoa saattoi jakaa myös sähköisesti. Myös tilausten tallentaminen järjestelmään oli vaivatonta, koska jokaiselle perheelle luotiin oma tunnus. Tuotteet oli helppo jakaa pelaajille, kun tilaukset oli valmiiksi pakattu erillisiin nimikoituihin pusseihin.

Varmasti jatkossakin joukkueen varainhankintaa mietittäessä Pilkkoset on hyvä vaihtoehto!

Tiiminvetäjä, Piia Vänttinen

 

Pilkkoset tarjoaa yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella helpon ja turvallisen varainhankinta tavan ryhmille. Laaja tuotevalikoima, helpot työkalut ja selkeät ohjeet tekevät ansaitsemisesta vaivatonta.

Mietitkö vielä aloittamista?Tilaa tutustumispaketti, niin asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä, kertoo lisää ja antaa parhaat vinkit.

Nappaa tästä 5 vinkkiä turvalliseen myyntikampanjaan.