Merikarvian lukion Islanti-projekti

Ylitimme tavoitteen ja olimme enemmän kuin tyytyväisiä saamaamme tuottoon.
Jaa
Tuotto 3544€

Merikarvian lukio ja yhteiskoulu toteuttivat Pilkkoset-kampanjan viime vuoden loka-marraskuun vaihteessa kerätäkseen rahaa toukokuussa 2022 tapahtuvalle Islannin matkalle. Merikarvian lukion yhtenä painopistealueena on kansainvälisyys ja koulumme onkin jo vuosikausien ajan tehnyt kansainvälisyysprojekteja Euroopassa ja aina Japanissa asti. Tällä lukukaudella kohteenamme on Islanti. Toivomme kovasti, että koronapandemia helpottuu ja mahdollistaa meidän projektimatkamme.

Valitsimme yhdeksi varainkeruukohteeksi Pilkkoset-tuotteet, koska monella meistä oli aiempia hyviä kokemuksia niistä. Ajattelimme etukäteen, että käyttötavarat olisivat helposti myytäviä tuotteita. Sukat ja laudeliinat osoittautuivatkin hyviksi myyntiartikkeleiksi. Asetimme 30-henkiselle myyntiporukallemme tavoitteeksi 80 euron myyntituoton henkilöä kohden. Ylitimme tavoitteen ja olimme enemmän kuin tyytyväisiä saamaamme 3544 euron tuottoon. Tuottoamme paransivat varmasti lähellä oleva isäinpäivä sekä joulu. Moni ostaja sai tällä tavalla kätevästi hankittua lahjat.

Tuotteiden myynti oli helppoa sähköisen kuvaston ansiosta. Netissä olevalta tiimisivustolta jokainen myyjä pystyi seuraamaan yhteistä myyntituottoa, mikä varmasti innosti entisestään myymään lisää. Tuotteiden saavuttua koulullemme oli helppoa jakaa ne myyjille, koska tuotteet oli pakattu jokaisen omalla nimellä.

Pilkkosiin oli helppo saada yhteys, puheluihimme ja viesteihimme vastattiin aina nopeasti ja palvelu oli erittäin ystävällistä. Voimme lämpimästi suositella Pilkkoset-kampanjaa kaikille, jotka miettivät varainkeruuta. Me aiomme tempaista uudelleen vielä keväällä!

Säde Vuorela, tiiminvetäjä

 

 

Pilkkoset tarjoaa yli kolmenkymmenen vuoden kokemuksella helpon ja turvallisen varainhankinta tavan ryhmille. Laaja tuotevalikoima, helpot työkalut ja selkeät ohjeet tekevät ansaitsemisesta vaivatonta.

Mietitkö vielä aloittamista? Tilaa tutustumispaketti, niin asiakaspalvelumme ottaa sinuun yhteyttä, kertoo lisää ja antaa parhaat vinkit.

Nappaa tästä 5 vinkkiä turvalliseen myyntikampanjaan.